MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Creëer verschillende ruimtes door het plaatsen van een mooi ontworpen kamerscherm. Van vilt tot duurzaam hout. Onze collectie design kamerschermen bestaat uit merken als Artek en Hey-Sign. Verdeel de ruimt eenvoudig met een kamerscherm.

2 Items Resulaten

per pagina
  1. Artek Screen 100 kamerscherm
    € 1.970,00

    Het Artek Screen 100 kamerscherm is een prachtig product om de kamer te verdelen zonder zware dichte muren te plaatsen. Het Artek 100 kamerscherm is gemaakt van blank gelakt naaldhout en ontworpen door Alvar Aalto in 1936. De kronkelende vorm van het kamerscherm doet denken aan de randen van de Finse meren waar ook de inspiratie vandaan komt van de beroemde Aalto vaas.

  2. Hey-Sign Room Divider Wave - 2 delen
    Vanaf € 2.615,00
    Een grote ruimte thuis of op kantoor verdelen gaat eenvoudig met de Hey-Sign Room Divider Wave. De 100% vilten elementen zijn in een golf structuur gemonteerd op een zwart metalen frame dat ervoor zorgt dat het een groot deel van de galm en geroezemoes in de ruimte dempt. De kamerverdeler is dan ook als akoestisch paneel te gebruiken. Deze uitvoering bestaat uit 2 delen met 2 zwart ronden metalen platen op de vloer die zorgen voor de stabiliteit. Wens je een grotere room divider? Neem dan contact op met onze klantenservice en vraag naar een offerte. Hij is oneindig uit te breiden.

2 Items Resulaten

per pagina