MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Shop design kandelaren en waxinehouders van Scandinavische makelij. Plaats jouw kaarsen en waxinelichtjes in Scandinavische stijl met deze uniek vormgegeven houders. Kandelaren bij Sterk Online vind je van de merken Georg Jensen, Normann Copenhagen en Puik design. De kandelaren brengen mooie decoratie in huis en zijn perfect te gebruiken voor jezelf of als mooi cadeau.

7 Items Resulaten

per pagina
 1. Northern Granny kandelaar

  Vanaf € 17,40 Regular Price € 29,00
  Northern Granny kandelaar
  Vanaf € 17,40 Regular Price € 29,00

  De Northern Granny kandelaar verlicht het interieur op de ouderwetse manier. In plaats van de aan / uit-schakelaar om te draaien, slaat u een lucifer aan en kijkt toe terwijl het gezellige kaarslicht zich over de kamer verspreidt. De Granny kandelaar is ontworpen met moderne innovaties die de aantrekkingskracht vergroten. De randen van de voet buigen omhoog om gesmolten was op te vangen. De houder is ontwerpen met een beweegbare messing knop die het makkelijker maakt om overgebleven kaarsvet te verwijderen en een nieuwe kaars erin te plaatsen.

  De Northern Granny is verkrijgbaar in wit of zwart en in 2 hoogte uitvoeringen. Een luxe ontwerp van Rudi Wulff.

 2. Normann Copenhagen Flag kandelaar

  Vanaf € 12,00 Regular Price € 20,00
  Normann Copenhagen Flag kandelaar
  Vanaf € 12,00 Regular Price € 20,00
  De Normann Copenhagen Flag is een minimalistische kandelaar met een geometrisch stijve expressie. De Zweedse designer Jonas Wagell heeft deze nieuwe interpretatie van de klassieke kamerkandelaar gemaakt in vijf warme kleuren. In de oude dagen werd de kamer kandelaar 's nachts gebruikt om licht te geven. Vandaag de dag wordt kaarslicht gebruikt om een warme en gezellige sfeer te creëren. Met een duidelijke verwijzingen naar de kamerkandelaar, heeft Flag een herkenbare functie en moderne expressie en is gemakkelijk te verplaatsen door het oppakken van de kleine vlag. Het ontwerp van de Flag is geïnspireerd op de kleine signaalvlaggen op drijvende boeien op het water. Ontworpen om één enkele kaars vast te houden. De kandelaar heeft een klassieke uitdrukking die in elk interieur zou passen.
 3. Normann Copenhagen Nocto kandelaar

  Vanaf € 12,00 Regular Price € 20,00
  Normann Copenhagen Nocto kandelaar
  Vanaf € 12,00 Regular Price € 20,00
  Normann Copenhagen Nocto is een minimalistische kandelaar met een modern design en een sterke visuele expressie. De Zweedse ontwerper, Pontus Ny, heeft de klassieke kamer kandelaar geherinterpreteerd en het ontwerp gestript tot op het bot. Op deze manier was hij in staat om zich te concentreren op de relatie tussen de kandelaar en de kaars zelf. Kaarslicht heeft het vermogen om sfeer toe te voegen aan zijn omgeving wat Pontus Ny fascineerde en vormt de basis voor het ontwerp van Nocto. Net als de klassieke kamer kandelaar, heeft Nocto een handvat dat het gemakkelijk maakt om te verplaatsen, en de naam verwijst naar de oorspronkelijke functie van de kamer kandelaar's - om licht te verstrekken in de nacht.
 4. iittala Kivi 60mm

  Vanaf € 17,00
  iittala Kivi 60mm
  Vanaf € 17,00
  Deze kleine, kleurrijke juwelen van licht zijn de creaties van een grondige kennis van glas. De kleuren en de dikte van het glas verrijken de gloed en de flikkering van de vlam. Door de grote hoeveelheid kleuren om uit te kiezen kunt u een persoonlijke combinatie voor elk seizoen en gelegenheid van het jaar samenstellen.
 5. SALE
  Puik-Art Clipper kandelaar Puik-Art Clipper kandelaar

  Puik-Art Clipper kandelaar

  Vanaf € 8,97 Regular Price € 14,95
  Puik-Art Clipper kandelaar
  Vanaf € 8,97 Regular Price € 14,95
  De Clipper is de een-beetje-anders kaarshouder. Het is elegant en eenvoudig maar tegelijkertijd erg praktisch omdat het gemakkelijk kan worden bevestigd aan een tafelblad of vensterbank. Door het plaatsen van de Clipper aan de zijkant van de tafel zal hij niet in de zichtlijn staan in een gesprek zoals een conventionele kandelaar. Clipper is de perfecte accessoire voor een diner bij kaarslicht en ziet er ook geweldig uit op een dressoir of een grote tafel.
 6. SALE
  Puik-Art Silly kandelaar Puik-Art Silly kandelaar

  Puik-Art Silly kandelaar

  Vanaf € 19,95
  Puik-Art Silly kandelaar
  Vanaf € 19,95
  De Puik-Art Silly is een leuke kandelaar die multifunctioneel kan worden gebruikt als kaars houder en aan de andere zijde als waxine houder. 1 item bestaat uit een set van twee stuks. Dankzij de leuke kleuren een frisse toevoeging aan het interieur. De Silly is gemaakt van silicone en tevens ook beschikbaar als luxe uitvoering beton. De Silly is ontworpen door Bastiaan Hemmes en is naast een leuk product voor jezelf ook zeer geschikt om te geven als cadeautje. De silly lijkt wel een beetje op een kopje koffie met handvat, maar is toch echt een kandelaar.
 7. SALE
  Northern Iris kaars / waxine houder Northern Iris kaars / waxine houder

  Northern Iris kaars / waxine houder

  Special Price € 20,30 Regular Price € 29,00
  Northern Iris kaars / waxine houder
  Special Price € 20,30 Regular Price € 29,00
  De Northern Iris kandelaar is een kaars standaard en waxine houder in één. Het leuke accessoire is gemaakt van mat zwart gietijzer. De ene zijde is geschikt om een standaard kaars te houden en de andere heeft een grotere opening voor een waxine lichtje. Het eigentijdse ontwerp refereert aan de eeuwenoude kaars houder met een klein handvat. Het veelzijdige ontwerp van Studio Dreimann past perfect op de tafel in een café of restaurant, maar natuurlijk ook thuis.

7 Items Resulaten

per pagina