MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Je spullen ophangen was nog nooit zo leuk. Laat je tas slingeren aan de Normann Copenhagen Sticks of hang je jas op aan de Artek 160 Kapstok. Onze haken en kapstokken en paraplubakken zijn uiteraard van uitmuntende kwaliteit, met de hand vervaardigd en gemaakt voor een lang leven. Ben je klaar met de rommel in je huis? Scandinavisch opgeruimd staat netjes!

11 Items Resulaten

per pagina
 1. SALE
  Northern Frame rek Northern Frame rek

  Northern Frame rek

  Special Price € 192,50 Regular Price € 275,00
  Northern Frame rek
  Special Price € 192,50 Regular Price € 275,00

  Het Northern Frame is een uniek ruimtebesparend object aan de wand dat kan worden gebruikt als kapstok, droogrek of element om leuke decoratie aan te hangen. Het ontwerp van het Frame rek kan worden gezien als een hedendaags kunstwerk. De grafische contouren zijn zeer multifunctioneel in het gebruik. Bevestig het rechthoekige frame op de wand en laat de binnenste elementen draaien naar de gewenste positie. Frame is een ontwerp van Cecilia Xinyu Zhang en te gebruiken bijvoorbeeld in de hal, badkamer of slaapkamer.

 2. Normann Copenhagen Dropit Haken

  Vanaf € 18,70 Regular Price € 26,75
  Normann Copenhagen Dropit Haken
  Vanaf € 18,70 Regular Price € 26,75
  Dropit is een druppelvormige houten haak, door het ontwerpersduo Asshoff & Brogård. Met de sterke visuele expressie en prachtige afwerking is het een klein stukje kunst voor aan de muur. Naast een grafisch zwarte versie, is de Dropit haak nu van start gegaan in drie nieuwe kleuren: een eenvoudige Nordic witte, een klassieke dusty lichtblauwe en een trendy koraal.
 3. Normann Copenhagen Ready haak met spiegel

  Vanaf € 24,00 Regular Price € 40,00
  Normann Copenhagen Ready haak met spiegel
  Vanaf € 24,00 Regular Price € 40,00
  Ready is een combinatie van een kapstok en spiegel in een object waardoor je snel je jas kunt grijpen en je uiterlijk kunt controleren als je in een haast bent om de deur uit te komen. De afgeronde, volumineuze vorm van de kapstok is ook speciaal ontworpen om de kraag van je jas te beschermen.
 4. Artek 160 Kapstok

  Vanaf € 760,00
  Artek 160 Kapstok
  Vanaf € 760,00
  Artek kapstok 160 ontworpen door Anna Maija Jaatinen in 1964. De kapstok is leverbaar in blank gelakte versie en daarnaast in het zwart of wit. De kapstok heeft een metalen voet met 3 poten wat zorgt voor extra stabiliteit. Een prachtige kapstok van massieve materialen.
 5. Artek 115 paraplu bak
  € 479,00
  De Artek 115 umbrella stand is een door Alvar Aalto ontworpen paraplu bak in 1936. De Artek 115 heeft een naturel gelakt berkenhouten frame en messing bak zodat het water van de regen niet door uw hal loopt.
 6. Gubi Matégot kapstok

  Vanaf € 159,00
  Gubi Matégot kapstok
  Vanaf € 159,00
  De Gubi Matégot kapstok is een uniek item en een plezier aan de wand voor uw jassen en hoeden. De gehele Matégot collectie is gemaakt van geperforeerd staal met poedercoating plaat en buizen. De kapstok bestaat uit 3 armen waar een jas aan op te hangen is. Leverbaar in zwarte of multi kleur uitvoering.
 7. Per/Use Piano kapstok

  Vanaf € 1.195,00
  Per/Use Piano kapstok
  Vanaf € 1.195,00
  De Piano kapstok van Per/Use is een waar handgemaakt kunstobject aan de wand. De Piano is gemaakt van massief hout en in 4 verschillende uitvoeringen leverbaar waaronder naturel eiken, wit beuken, zwart eiken of naturel walnoot. De Piano kapstok is staand of hangend te gebruiken. Desgewenst zijn de haken naar buiten de roteren om uw jas aan op te hangen. De kapstok is ontworpen door Patrick Seha en verkrijgbaar in twee afmetingen.
 8. SALE
  Normann Copenhagen Curve haken family set (5 haken) Normann Copenhagen Curve haken family set (5 haken)

  Normann Copenhagen Curve haken family set (5 haken)

  Special Price € 56,25 Regular Price € 93,75
  Normann Copenhagen Curve haken family set (5 haken)
  Special Price € 56,25 Regular Price € 93,75
  De Normann Copenhagen Curve haken zijn perfect om de hal wat mee op te fleuren. De Curve haken zijn een ontwerp van Peter Johansen uit 2014. De Curve family set bestaat uit 5 haken in de kleuren essen, zwart, wit, petrol en misty green; van elke kleur 1 haak. De Curve haken maken een leuke kapstok. Elke haak heeft een afmeting van 17,7 x 5,3 x 10 cm wat ze groot en robuust maakt zodat de jassen er gemakkelijk op te hangen zijn.
 9. Puik design Toot kapstok haken

  Vanaf € 17,97 Regular Price € 29,95
  Puik design Toot kapstok haken
  Vanaf € 17,97 Regular Price € 29,95
  De Puik design Toot haken van massief essen hout geven een leuk effect op de muur in bijvoorbeeld de hal. Ze zeggen ook wel dat de muren oren hebben. Dit is de inspiratie voor ontwerpster Rianne Koens geweest bij het ontwerp van deze leuke Toot haken. De Puik design Toot haken zijn bij ons verkrijgbaar in naturel of groen uitvoering.
 10. Artek REB 014 Kaari kapstok

  Vanaf € 69,00
  Artek REB 014 Kaari kapstok
  Vanaf € 69,00
  De Artek REB 014 Kaari Wall Hook is een kapstok die past binnen de nieuwe Kaari serie voor Artek door ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec. De kapstok bestaat uit een eiken basis element dat verkrijgbaar is in zwart of blank vernis. Het metaal is vlak gerold en zwart ge-poedercoat. De Kaari REB 014 is een uniek design item.
 11. Normann Copenhagen Hoop kapstok
  Vanaf € 105,00
  De Normann Copenhagen Hoop kapstok is een ontwerp van de Canadese ontwerpstudio MSDS. De kapstok bestaat uit een lange essen houten balk met hierop metalen haken in een cirkel. Hieraan dankt de kapstok zijn naam. Deze hoop haken maken de kapstok multifunctioneel. De Hoop is verkrijgbaar in 3 kleuren.

11 Items Resulaten

per pagina