MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Je spullen ophangen was nog nooit zo leuk. Laat je tas slingeren aan de Normann Copenhagen Sticks of hang je jas op aan de Artek 160 Kapstok. Onze haken en kapstokken en paraplubakken zijn uiteraard van uitmuntende kwaliteit, met de hand vervaardigd en gemaakt voor een lang leven. Ben je klaar met de rommel in je huis? Scandinavisch opgeruimd staat netjes!

4 Items Resulaten

per pagina
 1. Normann Copenhagen Dropit Haken

  Vanaf € 18,70 Regular Price € 26,75
  Normann Copenhagen Dropit Haken
  Vanaf € 18,70 Regular Price € 26,75
  Dropit is een druppelvormige houten haak, door het ontwerpersduo Asshoff & Brogård. Met de sterke visuele expressie en prachtige afwerking is het een klein stukje kunst voor aan de muur. Naast een grafisch zwarte versie, is de Dropit haak nu van start gegaan in drie nieuwe kleuren: een eenvoudige Nordic witte, een klassieke dusty lichtblauwe en een trendy koraal.
 2. Normann Copenhagen Ready haak met spiegel

  Vanaf € 24,00 Regular Price € 40,00
  Normann Copenhagen Ready haak met spiegel
  Vanaf € 24,00 Regular Price € 40,00
  Ready is een combinatie van een kapstok en spiegel in een object waardoor je snel je jas kunt grijpen en je uiterlijk kunt controleren als je in een haast bent om de deur uit te komen. De afgeronde, volumineuze vorm van de kapstok is ook speciaal ontworpen om de kraag van je jas te beschermen.
 3. SALE
  Normann Copenhagen Curve haken family set (5 haken) Normann Copenhagen Curve haken family set (5 haken)

  Normann Copenhagen Curve haken family set (5 haken)

  Special Price € 56,25 Regular Price € 93,75
  Normann Copenhagen Curve haken family set (5 haken)
  Special Price € 56,25 Regular Price € 93,75
  De Normann Copenhagen Curve haken zijn perfect om de hal wat mee op te fleuren. De Curve haken zijn een ontwerp van Peter Johansen uit 2014. De Curve family set bestaat uit 5 haken in de kleuren essen, zwart, wit, petrol en misty green; van elke kleur 1 haak. De Curve haken maken een leuke kapstok. Elke haak heeft een afmeting van 17,7 x 5,3 x 10 cm wat ze groot en robuust maakt zodat de jassen er gemakkelijk op te hangen zijn.
 4. Puik design Toot kapstok haken

  Vanaf € 17,97 Regular Price € 29,95
  Puik design Toot kapstok haken
  Vanaf € 17,97 Regular Price € 29,95
  De Puik design Toot haken van massief essen hout geven een leuk effect op de muur in bijvoorbeeld de hal. Ze zeggen ook wel dat de muren oren hebben. Dit is de inspiratie voor ontwerpster Rianne Koens geweest bij het ontwerp van deze leuke Toot haken. De Puik design Toot haken zijn bij ons verkrijgbaar in naturel of groen uitvoering.

4 Items Resulaten

per pagina