MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Leuke design accessoires voor kinderen vind je hier. Van mooie decoratie items in de kinderkamer tot speelgoed, spaarpotten en kinderbestek. Onze collectie design voor kinderen bevat topmerken als Kay Bojesen, Georg Jensen en W:Form.

15 Items Resulaten

per pagina
 1. Kay Bojesen Rammelaar
  € 39,00

  De Kay Bojesen rammelaar is een klassiek houten kinderspeelgoed ontworpen in 1932. De Rattle is eenvoudig vast te houden door de kleinste kinderhandjes en door het geluid van de ronde bal dat heen en weer rammelt tussen de cirkel leuk vermaak. De rammellaar is gemaakt van onbehandeld beuken waarmee dit ruimte laat aan de eigen verbeelding van kleuren. De Kay Bojesen rammelaar is een goed geschenkidee voor de pasgeborene. Deens design kan natuurlijk niet vroeg genoeg geintroduceerd worden.

 2. SALE
  Kay Bojesen Automobil Sedan 27cm Kay Bojesen Automobil Sedan 27cm

  Kay Bojesen Automobil Sedan 27cm

  Special Price € 69,30 Regular Price € 99,00
  Kay Bojesen Automobil Sedan 27cm
  Special Price € 69,30 Regular Price € 99,00

  De Kay Bojesen Automobil Sedan in grote uitvoering is 27 cm lang en het orignele ontwerp uit 1937. De auto is gemaakt van onbehandeld eiken. De gestroomlijnde vorm past goed bij het vervoermiddel van een superheld. De Sedan is dan ook een mooi cadeau voor kleine kinderen maar ook perfect te gebruiken als decoratie.

 3. Georg Jensen Moneyphant

  Vanaf € 85,00
  Georg Jensen Moneyphant
  Vanaf € 85,00
  Aan de kant spaarvarken! De Moneyphant is een geweldige en stijlvolle manier om je munten te sparen. In 1987 ontwierpen Jørgen Møller en zijn kleinkind de olifant flesopener, dit werd een wereldwijde favoriet. Meer olifant-thema's en ontwerpen volgden, met onder andere een sleutelhanger. In 2010 ontwierp Møller samen met zijn kleinkind deze prachtige gestroomlijnde spaarpot. De moneyphant is een prachtig geschenk en een geweldige manier om een jong persoon te leren sparen. Het ontwerp draagt de kenmerken van de klassieke Scandinavische techniek: De moneyphant is sterk, elegant en functioneel.
 4. Georg Jensen Moneyphant met Twins
  € 99,00
  Aan de kant spaarvarken! De Moneyphant is een geweldige en stijlvolle manier om je munten te sparen. Compleet met 2 kleine olifantjes die onder de slurf van hun grote broer passen. In 1987 ontwierpen Jørgen Møllerr en zijn kleinkind de olifant flesopener, dit werd een wereldwijde favoriet. Meer olifant-thema's en ontwerpen volgden, met onder andere een sleutelhanger. In 2010 ontwierp Møller samen met zijn kleinkind deze prachtige gestroomlijnde spaarpot. De moneyphant is een prachtig geschenk en een geweldige manier om een jong persoon te leren sparen. Het ontwerp draagt de kenmerken van de klassieke Scandinavische techniek: De Moneyphant is sterk, elegant en functioneel.
 5. Georg Jensen Aquamarine Dieren
  € 99,00
  Kinderen worden geboren met grenzeloze verbeelding. Het leukste en beste speelgoed is om deze verbeelding te laten groeien, de introductie van de onbegrensde mogelijkheden van de speeltijd, het vertellen van verhalen en verwondering. De Georg Jensen Aquamarine dieren set bestaat uit 6 onderwater dieren van ontwerper Alfredo Häberli en zijn gemaakt met deze filosofie in het achterhoofd. De schattige set van direct herkenbare wezens (een octopus, walvis, schildpad, dolfijn, zeehond en vis) zijn liefdevol gemaakt van glad eikenhout, maar de vis is aluminium voor een onverwachte contrast . Alle dieren kunnen worden gestapeld en gerangschikt in eindeloze manieren, waardoor kinderen uren - en jaren - van onder-de-zee vermaak kunnen genieten. Deze dieren zijn het perfecte cadeau wanneer een verjaardag word gevierd voor de kleinste mensen. Niet een puzzel, maar puzzel-achtig, ze stimuleren kinderen om te nieuwe dingen te proberen, verkennen en waarschijnlijk een miljoen vragen te hebben over de in het water levende organismen. Elk dier heeft zijn eigen unieke expressie en als ze bij elkaar komen, creëren ze een perfect uitgebalanceerde heelal tussen fantasie en werkelijkheid.
 6. The Twist Family set van Georg Jensen is een kinderbestek geschikt voor dametjes en heertjes. Deze set bestaat uit een mes, vork, lepel en een theelepel. Gemaakt van rvs
 7. SALE
  Georg Jensen Elephant child set kinder serviesset Georg Jensen Elephant child set kinder serviesset

  Georg Jensen Elephant child set kinder serviesset

  Special Price € 75,00 Regular Price € 125,00
  Georg Jensen Elephant child set kinder serviesset
  Special Price € 75,00 Regular Price € 125,00
  Dit Georg Jensen kinder servies setje bestaande uit een beker, mes lepel vork en een bord. De vrolijke elementen verrijken de wereld van het kind. Het ontwerp van de olifantjes is voor het eerst geïntroduceerd in 1987 door architect Jørgen Møller. Deze leuke set is in 2015 uitgebracht door Georg Jensen. De serviesset voor het jonge kind is gemaakt van RVS geschikt voor dagelijks gebruik.
 8. SALE
  Hagedornhagen Lost in Memory Hagedornhagen Lost in Memory

  Hagedornhagen Lost in Memory

  Special Price € 7,17 Regular Price € 11,95
  Hagedornhagen Lost in Memory
  Special Price € 7,17 Regular Price € 11,95
  Memory, een inspirerende hersen oefening voor mensen van alle leeftijden. 48 prachtige kaarten met 24 indrukwekkende insecten in volle detail. Wordt geleverd in een handig formaat, dat in je broekzak past.
 9. Hey-Sign Quart Kid zit kussen
  Vanaf € 176,00
  100% Vilten zitkussen voor kinderen. Verkrijgbaar in een variatie van kleuren die het zowel voor jongens als meisjes geschikt maakt. Gevuld met foam.
 10. SALE
  W:Form Atlas poster 70x50 cm W:Form Atlas poster 70x50 cm

  W:Form Atlas poster 70x50 cm

  Special Price € 21,00 Regular Price € 35,00
  W:Form Atlas poster 70x50 cm
  Special Price € 21,00 Regular Price € 35,00
  De W:Form Atlas poster is een ontwerp van Wenche Nevalainen. De Deense design poster is geprint op 170 grams FSC papier en heeft naast de decoratieve functie een educatieve functie. De Atlas poster van W:Form is een wereldkaart met grafische elementen van de kenmerken van de verschillende gebieden van de wereld. Zo leren kinderen al vroeg de atlas kennen. Naast de perfecte plek voor de kinderkamer zijn de poster ook zeer geschikt voor de speelse volwassenen onder ons.
 11. SALE
  W:Form Circus poster A3 W:Form Circus poster A3

  W:Form Circus poster A3

  Special Price € 15,00 Regular Price € 25,00
  W:Form Circus poster A3
  Special Price € 15,00 Regular Price € 25,00
  De W:Form Circus Mint/Orange A3 poster is een mooi grafisch ontwerp van Wenche Nevalainen. De circus poster van W:Form is geprint op 170 grams FSC papier met een afmeting van A3 formaat. De circus poster heeft een educatieve functie voor kinderen en daarnaast een zeer decoratieve functie. De W:form posters zijn naast erg geschikt voor de kinderkamer ook leuk voor de speelse volwassenen onder ons.
 12. SALE
  W:Form Tivoli poster A3 W:Form Tivoli poster A3

  W:Form Tivoli poster A3

  Special Price € 15,00 Regular Price € 25,00
  W:Form Tivoli poster A3
  Special Price € 15,00 Regular Price € 25,00
  De W:Form Tivoli Mint/Orange A3 poster is een mooi grafisch ontwerp van Wenche Nevalainen. De tivoli poster van W:Form is geprint op 170 grams FSC papier met een afmeting van A3 formaat. De tivoli poster heeft een educatieve functie voor kinderen en daarnaast een zeer decoratieve functie. De W:form posters zijn naast erg geschikt voor de kinderkamer ook leuk voor de speelse volwassenen onder ons.
 13. SALE
  W:Form ABC Multicolor poster A3 W:Form ABC Multicolor poster A3

  W:Form ABC Multicolor poster A3

  Special Price € 15,00 Regular Price € 25,00
  W:Form ABC Multicolor poster A3
  Special Price € 15,00 Regular Price € 25,00
  De W:Form ABC poster doet volwassenen denken aan de aap, noot, mies borden uit de schoolklas. De uitvoering van W:Form, een ontwerp van Wenche Nevalainen kan perfect worden gebruikt door ouders voor kinderen van nu. Deze uitvoering is geschikt voor de Nederlandse taal. De ABC Multicolor poster van W:Form is geprint op 170 grams FSC papier met een afmeting van A3 formaat. De ABC poster heeft een educatieve functie voor kinderen en daarnaast een zeer decoratieve functie. De W:form posters zijn naast erg geschikt voor de kinderkamer ook leuk voor de speelse volwassenen onder ons.
 14. SALE
  W:Form Berta poster 30x40 cm W:Form Berta poster 30x40 cm

  W:Form Berta poster 30x40 cm

  Special Price € 15,00 Regular Price € 25,00
  W:Form Berta poster 30x40 cm
  Special Price € 15,00 Regular Price € 25,00
  De W:Form Berta poster heeft een leuke afbeelding van een beer. De Berta poster van W:Form is geprint op 170 grams FSC papier met een afmeting van 30x40 cm. De Berta poster is erg leuk voor kinderen. De W:form posters zijn naast erg geschikt voor de kinderkamer ook leuk voor de speelse volwassenen onder ons.
 15. SALE
  W:Form Ruth poster 30x40 cm W:Form Ruth poster 30x40 cm

  W:Form Ruth poster 30x40 cm

  Special Price € 15,00 Regular Price € 25,00
  W:Form Ruth poster 30x40 cm
  Special Price € 15,00 Regular Price € 25,00
  De W:Form Ruth poster heeft een leuke afbeelding van een vos met paraplu. De Ruth poster van W:Form is geprint op 170 grams FSC papier met een afmeting van 30x40 cm. De Ruth poster is erg leuk voor kinderen. De W:form posters zijn naast erg geschikt voor de kinderkamer ook leuk voor de speelse volwassenen onder ons.

15 Items Resulaten

per pagina