MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Je zult het snel over het hoofd zien maar onze stoelen en krukken zijn over het algemeen gemaakt voor grote mensen. Lange benen, lange armen een lange rug en een nek die ver boven de grote mensen tafel uitsteekt. Maar onze kleintjes hebben geen lange benen, geen lange armen en een lange rug en nek om over de grote mensen tafel uit te kijken. Ze zitten liever op hun eigen hoogte, dicht bij de grond. Om die reden hebben wij een kleine collectie Scandinavische kinderstoelen en kinderkrukken. Zo kunnen onze kinderen op de juiste hoogte wordt geschat. Alle design kinderstoelen en kinderkrukken zijn goed combineren met onze kindertafels.

4 Items Resulaten

per pagina
 1. Artek NE60 kinderkruk

  Vanaf € 235,00
  Artek NE60 kinderkruk
  Vanaf € 235,00
  De stapelbare kinderkruk NE60 werd in 1933 voor het eerst geïntroduceerd door Alvar Aalto (1898-1976). Het object vertegenwoordigt de essentie van functioneel meubeldesign. Achter het klassieke ontwerp zit een gedachte van een simplistisch ronde zitting met rond gebogen poten. De kruk kan ook worden geleverd in een driepotige versie. Deze kinderstoel weet dapper weerstand te bieden tegen de grootste druktemakers.
 2. Artek EA002 "Baby Rocket" kruk
  Vanaf € 259,00
  Kleine variant van de Rocket kruk, de Artek EA002 Rocket, ontworpen door Eero Aarnio. Een speels krukje van massief eikenhout voor u of de kids. Leverbaar in gezeept, wit of zwarte afwerking.
 3. Artek N65 kinderstoel

  Vanaf € 335,00
  Artek N65 kinderstoel
  Vanaf € 335,00
  Prachtige kinderstoel N65 van Fins berkenhout. Zitting afwerking leverbaar in wit, zwart of berkenkleur. Met een zithoogte van 38 cm zitten de kleine kinderen onder ons niet langer te bungelen met hun voeten. Dit volwaardige meubelstuk ontworpen door Alvar Aalto voor Artek zullen uw kinderen zich herinneren als ze later ook besmet raken met het design virus.
 4. WON Mango voetenbank

  Vanaf € 475,00
  WON Mango voetenbank
  Vanaf € 475,00

  Het WON Mango voetenbankje combineert een klassieke met een moderne uitstraling en past perfect in combinatie met de Mango lounge stoel. De inspiratie voor deze kruk komt van de mango. De binnenzijde toont een mango die op de schil in stukjes is gesneden en opengevouwen zoals een chef hem bereidt. Een leuk ontwerp van Note Design Studio met een knipoog. De Mango voetenbank is verkrijgbaar in 3 stofgroepen en Buttero leder. De voetenbank is ook als krukje te gebruiken.

4 Items Resulaten

per pagina

Scandinavische kinderstoelen en kinderkrukken

Toen wij vroeger klein waren, waren alle stoelen en tafels te hoog. We gingen als kind niet zomaar zitten aan de etenstafel maar we klauterde op een grote stoel, alsof het een klimrek was. Dan keken we net met onze hoofdjes net niet over de rand van de tafel en zagen we vanachter de horizon hapjes met eten aankomen. Het enige wat onze ouders dachten was dat we vanzelf groot genoeg zouden worden om met onze tenen de vloer aan te raken. Tot die tijd zaten we scheef, keken we tegen de rand van de grote mensentafel aan en kropen we stiekem weg onder de tafel. Nu zijn inmiddels groter en zien we dat onze kinderen groot genoeg zijn en dat het de meubels zijn die zich moeten aanpassen aan de grootte van onze kinderen. Onze collectie kinderstoelen en kinderkrukken is klein, maar we doen onze uiterste best om ook onze collectie Scandinavische meubelen toegankelijk te maken voor de kleinere onder ons.