MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Design kindertafels koop je natuurlijk bij Sterkonline. Wij weten namelijk hoe vervelend het is om als kind aan een tafel te zitten die niet op lengte is gemaakt. Neem de zithouding van kinderen serieus en zoek een design kindertafel op maat. Al onze kindertafels zijn prima te combineren met onze design kinderstoelen. Ben je bang dat je kinderen snel uit hun meubels groeien? Onze Scandinavisch kindertafels en kinderstoelen zijn slijtvast en behouden hun waarde. De levensduur van deze kindertafels ligt zo rond de 80 jaar. Dat betekent dat je meubels in je huis haalt waar de kinderen van je kleinkinderen nog op kunnen zitten.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Scandinavische design kindertafels op maat

Als grote mensen zul je ze snel over het hoofd zien, want onze design tafels zijn in eerste instantie niet gemaakt voor kinderlijfjes. Daardoor zal het kroost hun eerste jaren met de kin onder de grote mensen tafel blijven steken. Zitten aan een tafel waar je geen overzicht hebt als kind is erg vervelend en verwarrend. Daarom zetten veel mensen hun kind ook hoog in een kinderstoel. Dat zorgt ervoor dat kinderen met overzicht op hoogte kunnen eten en communiceren. Op het moment dat ze uit die hoge kinderstoel komen zetten veel ouders en verzorgers hun kinderen op een grote stoel voor volwassenen. Maar stel je eens voor: je zit te eten of wat te lezen aan een tafel die vijftien centimeter hoger is dan je eigen gezicht. Daarbij moet je je voorstellen dat je aan een tafel zit waarbij je voeten de grond niet kunnen raken. Of dat comfortabel zit? Wij zijn overtuigd dat je het als erg vervelend zult ervaren en je zult je afvragen waarom de tafel en stoel waar aan je zit niet kleiner is. Om die reden verkopen we onze design kindertafels.

Laat ze hun eigen wereld creëren met Scandinavische design kindertafels

Veel kinderen zijn in hun eerste jaren nog niet toe aan de grote wereld. Ze zijn liever met leeftijdsgenoten aan het spelen om daarna langzaam de wereld om hen heen te ontdekken. Om ze dat gevoel te geven dat ze nog niet op hoeven te groeien naar onze lengtes, gunnen wij kinderen graag hun eigen wereld en dat begint met een zitgelegenheid op maat.

Vragen over onze Scandinavische design kindertafels

Mocht je tijdens je zoektocht naar design kindertafels vastlopen dan zijn we je graag van dienst. Onze klantenservice is bereikbaar.