Op zoek naar een mooi Scandinavisch dressoir, kledingkast of staande boekenkast? Bij Sterk Online ben je aan het juiste adres. Want wij hebben een interessante collectie kasten voor je uitgezocht. Onze collectie bestaat uit 100% Scandinavische design producten, zodat we er zeker van zijn dat je alleen topdesign in huis haalt. Ben je toe aan een nieuwe design kledingkast om al je sokken, onderbroeken, broeken, overhemden en t-shirts in op te bergen? Dan vind je hier waarschijnlijk wat je zocht.

Getoond 1-28 van 31 Resulaten

per pagina
 1. Normann Copenhagen Toj kleding rek
  Vanaf € 296,00
  Het idee achter het Normann Copenhagen Toj kleding rek is om de kast uit de kast te halen. Simon Legald heeft deze minimalistische constructie ontdaan van alles dat niet functioneel nodig was. Toj bestaat uit een frame, hangrail en plank. Schroeven en moeren worden geaccentueerd en de gaten in het ontwerp van de plank geven creatieve schaduwen op de vloer.
 2. Asplund Kilt Light 180

  Vanaf € 2.915,00
  Asplund Kilt Light 180
  Vanaf € 2.915,00
  Het Asplund Kilt Light 180 dressoir heeft een slank metalen onderstel met hierop een opberg unit. De Kilt serie kenmerkt zich door een bijzonder grafisch lijnen patroon op de voorzijde. Standaard beschikt de Kilt Light 180 over 4 deuren waarachter planken zitten. De Kilt is ook verkrijgbaar in een uitvoering met 3 deuren en 2 lades. Het onderstel is in dezelfde kleur gespoten als de rest van het dressoir. De Kilt Light 180 is een ontwerp van Claesson Koivisto Rune.
 3. Asplund Kilt K2 60:137 dressoir

  Vanaf € 1.910,00
  Asplund Kilt K2 60:137 dressoir
  Vanaf € 1.910,00
  De Asplund Kilt serie bestaat uit verschillende kasten en dressoirs. Dit model, de Kilt K2 60:137 bestaat uit drie deuren en heeft een afmeting van H:60 (onderstel 5cm) x D: 31,5 of 45cm x B: 137cm. De Asplund Kilt heeft achter elk deurtje een uitneembare plank. De Kilt is een prachtig ontwerp van Claesson Koivisto Rune en wordt met de hand gemaakt in Zweden. Het zeer luxe dressoir is verkrijgbaar in 12 verschillende lak kleuren of in eiken fineer. De Kilt valt op door het kenmerkende grafische patroon op de voorzijde. De Asplund Kilt is ook verkrijgbaar in een uitvoering met twee deuren en twee lades. De lade is standaard van berken fineer, optioneel in eiken fineer. We hebben helaas geen juiste afbeelding van dit model. Kijk voor een indruk bij de Kilt K2 60:180 uitvoering, welke iets breder is.
 4. Asplund Luc Side 100 dressoir

  Vanaf € 2.228,00
  Asplund Luc Side 100 dressoir
  Vanaf € 2.228,00
  De Asplund Luc Side 100 is een luxe bijzettafel met lade. De Luc Side is perfect te gebruiken in de hal, slaapkamer of in de woonkamer als eye-catcher. Het Luc Side 100 dressoir is te configureren naar wens. Je kunt kiezen uit diverse kleuren voor het lade kastje en voor het onderstel. Kies vervolgens uit een blad van eiken, marmer of Belgisch limestone. De lade heeft een mooie messing knop. Luc is een ontwerp van Broberg & Ridderstråle.
 5. Asplund Snow A2 ladekast

  Vanaf € 1.225,00
  Asplund Snow A2 ladekast
  Vanaf € 1.225,00
  Asplund Snow A2 ladekast is een ladeblok met 2 lades. Het Snow A2 ladeblok heeft een afmeting van 59 x 42 x 90 cm. De lades hebben de beroemde handgrepen uit de Snow serie. De Asplund Snow kasten zijn het meest herkenbaar uit de Asplund collectie. Een prachtig ontwerp van Thomas Sandell & Jonas Bohlin uit 1994. De Snow A2 is verkrijgbaar in diverse kleuren met een onderstel in berken, optioneel gelakt of in eiken. Plaats meerdere items naast elkaar voor een mooie grote ladekast.
 6. Asplund Snow A3 ladekast

  Vanaf € 1.405,00
  Asplund Snow A3 ladekast
  Vanaf € 1.405,00
  Asplund Snow A3 ladekast is een ladeblok met 3 lades. Het Snow A3 ladeblok heeft een afmeting van 84 x 42 x 90 cm. De lades hebben de beroemde handgrepen uit de Snow serie. De Asplund Snow kasten zijn het meest herkenbaar uit de Asplund collectie. Een prachtig ontwerp van Thomas Sandell & Jonas Bohlin uit 1994. De Snow A3 is verkrijgbaar in diverse kleuren met een onderstel in berken, optioneel gelakt of in eiken. Plaats meerdere items naast elkaar voor een mooie grote ladekast.
 7. Asplund Snow B3 ladekast

  Vanaf € 2.420,00
  Asplund Snow B3 ladekast
  Vanaf € 2.420,00
  Asplund Snow B3 ladekast is een ladeblok met 9 lades. Het Snow B3 ladeblok heeft een afmeting van 84 x 42 x 90 cm. De lades hebben de beroemde handgrepen uit de Snow serie. De Asplund Snow kasten zijn het meest herkenbaar uit de Asplund collectie. Een prachtig ontwerp van Thomas Sandell & Jonas Bohlin uit 1994. De Snow B3 is verkrijgbaar in diverse kleuren met een onderstel in berken, optioneel gelakt of in eiken. Plaats meerdere items naast elkaar voor een mooie grote ladekast.
 8. Asplund Snow A ladekast

  Vanaf € 1.515,00
  Asplund Snow A ladekast
  Vanaf € 1.515,00
  Asplund Snow A ladekast is een ladeblok met 4 lades. Het Snow A ladeblok heeft een afmeting van 109 x 42 x 90 cm. De lades hebben de beroemde handgrepen uit de Snow serie. De Asplund Snow kasten zijn het meest herkenbaar uit de Asplund collectie. Een prachtig ontwerp van Thomas Sandell & Jonas Bohlin uit 1994. De Snow A is verkrijgbaar in diverse kleuren met een onderstel in berken, optioneel gelakt of in eiken. Plaats meerdere items naast elkaar voor een mooie grote ladekast.
 9. Asplund Snow B ladekast

  Vanaf € 2.955,00
  Asplund Snow B ladekast
  Vanaf € 2.955,00
  Asplund Snow B ladekast is een ladeblok met 12 lades. Het Snow A ladeblok heeft een afmeting van 109 x 42 x 90 cm. De lades hebben de beroemde handgrepen uit de Snow serie. De Asplund Snow kasten zijn het meest herkenbaar uit de Asplund collectie. Een prachtig ontwerp van Thomas Sandell & Jonas Bohlin uit 1994. De Snow B is verkrijgbaar in diverse kleuren met een onderstel in berken, optioneel gelakt of in eiken. Plaats meerdere items naast elkaar voor een mooie grote ladekast.
 10. Asplund Kilt Light kast

  Vanaf € 3.210,00
  Asplund Kilt Light kast
  Vanaf € 3.210,00
  The Asplund Kilt Light kast heeft een bijzonder grafisch lijnen patroon op de voorzijde. Dit kenmerkt de Kilt serie voor het Zweedse Asplund. De Kilt Light staat op een metalen frame dat in dezelfde kleur is gelakt als de kast. De kast heeft 2 deuren en 2 lades. Standaard is de lade van berken, optioneel in eiken fineer beschikbaar. De Asplund Kilt Light is een ontwerp van Claesson Koivisto Rune.
 11. Normann Copenhagen Jalousi Sideboard dressoir
  Vanaf € 1.210,00
  Het Normann Copenhagen Jalousi Sideboard is een dressoir met jalousie deurtjes die op een verborgen rail lopen. Het dressoir is perfect voor het opbergen van administratie of andere items die niet in het zicht hoeven te staan. Het Jalousi dressoir is een ontwerp van Simon Legald, geïnspireerd op jaren '50 kast ontwerpen met vergelijkbare houten jalousie deuren. De deuren zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: groen, blauw en grijs. Het kastje is gemaakt van MDF met mooi gelakt eiken fineer.
 12. Normann Copenhagen Jalousi Cabinet Low kast
  Vanaf € 740,00
  Het Normann Copenhagen Jalousi Cabinet Low is een lage kast met een jalousie rol deur die op een verborgen rail loopt. Het kastje is perfect voor het opbergen van administratie of andere items die niet in het zicht hoeven te staan. Het Jalousi dressoir is een ontwerp van Simon Legald, geïnspireerd op jaren '50 kast ontwerpen met vergelijkbare houten jalousie deuren. De deuren zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: groen, blauw en grijs. Het kastje is gemaakt van MDF met mooi gelakt eiken fineer.
 13. Normann Copenhagen Jalousi Cabinet High kast
  Vanaf € 1.210,00
  Het Normann Copenhagen Jalousi Cabinet High is een hoge kast met een jalousie rol deur die op een verborgen rail loopt. De kast is perfect voor het opbergen van administratie of andere items die niet in het zicht hoeven te staan. Het Jalousi dressoir is een ontwerp van Simon Legald, geïnspireerd op jaren '50 kast ontwerpen met vergelijkbare houten jalousie deuren. De deuren zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: groen, blauw en grijs. Het kastje is gemaakt van MDF met mooi gelakt eiken fineer.
 14. New Works Florence Shelf open kast
  Vanaf € 895,00
  De New Works Florence Shelf is een open kast om jouw dierbare items in tentoon te stellen. De Florence Shelf heeft een luxe uitstraling. De planken zijn gemaakt van glas met een metalen frame. De kast is verkrijgbaar in twee afmetingen. De Florence Shelf is een ontwerp van Knut Bendik Humlevik & Josefine Hedemann.
 15. Functionals Ossa kast module

  Vanaf € 425,00
  Functionals Ossa kast module
  Vanaf € 425,00
  De Functionals Ossa kast module is met het idee ontworpen dat iedereen extra opbergruimte kan gebruiken. Of je nu thuis bent of op het werk. Veel kasten vragen een deel van de dag om in elkaar te zetten en daar biedt de Ossa uitkomst. De Functionals Ossa modules kunnen zonder tussenkomst van schroeven op elkaar worden geplaatst en zo stel je jouw kast samen. Het modulaire systeem is zeer sterk, gemaakt van ge-poedercoat staal. Je kunt de kast tegen de wand plaatsen of in het midden van een ruimte als room divider. De Ossa is een zeer flexibel ontwerp van ontwerp duo Geckeler Michels. Zowel de voor- als achterzijde zijn even mooi afgewerkt en verkrijgbaar in 3 kleuren. Optioneel is verkrijgbaar een lederen inleg die in de bovenkant van de kastmodule is te plaatsen.
 16. Asplund Frame 80 Low lage kast

  Vanaf € 1.210,00
  Asplund Frame 80 Low lage kast
  Vanaf € 1.210,00
  De Asplund Frame serie bestaat uit verschillende kasten en tafels. Dit kastje heeft een schuifdeur met een handvat dat is afgewerkt in leder. De Frame 80 Low heeft hierdoor een luxe uitstraling. De kast is een ontwerp van Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm en verkrijgbaar in diverse kleuren. Het kastje is perfect te gebruiken in combinatie met de overige kasten uit de Frame serie voor Asplund maar kan ook perfect op zichzelf, bijvoorbeeld als nachtkastje of onder je bureau.
 17. Asplund Frame Drawer Medium ladekast
  Vanaf € 1.865,00
  De Asplund Frame serie bestaat uit verschillende kasten en tafels. De Asplund Frame Drawer Medium ladekast is een lade blok met 4 lades met een handvat dat is afgewerkt in leder. De Frame Drawer Low heeft hierdoor een luxe uitstraling. De ladekast is een ontwerp van Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm en verkrijgbaar in diverse kleuren. Het lade blokje is perfect te gebruiken in combinatie met de overige kasten uit de Frame serie voor Asplund maar kan ook perfect op zichzelf, bijvoorbeeld als nachtkastje of onder je bureau.
 18. Normann Copenhagen One Step Up boekenkast
  Vanaf € 320,00
  De Normann Copenhagen One Step Up is een leuke boekenkast. Zeer geschikt voor het opbergen van accessoires, decoratie en natuurlijk boeken. Het idee achter One Step Up is dat het flexibel is en ruimte schept in de kamer. Het is geïnspireerd op de vorm en functie van een ladder. Details, zoals het beslag worden geaccentueerd en geven de rekken authenticiteit. Het natuurlijke essenhout en de industriële metalen planken zorgen voor een interessante dynamiek.
 19. Grossman Dressoir "62-series" is een bijzondere ladenkast met 3 walnoten lades en metalen poten. Bovenop ligt een glazen top. Ontworpen in 1952, maar genaamd "62-series", omdat zij geacht werden tot tien jaar hun tijd vooruit te zijn. De slanke metalen poten met de kleine massief houten bollen zijn een contrast met de scherpe rechthoekige vormen, waardoor het meubilair een karakteristieke uitstraling van lichtheid krijgt. De stukken lijken bijna de zwaartekracht te trotseren. Het is gemaakt in Amerikaans noten, poten in metaal met poedercoating en een diepe, zwarte, volle glanzende afwerking op de bovenplaten en deuren. De "62-series" wordt op bestelling gemaakt.
 20. Grossman Dressoir 4 "62-series" is een bijzondere ladenkast met 4 walnoten lades en metalen poten. Bovenop ligt een glazen top. Ontworpen in 1952, maar genaamd "62-series", omdat zij geacht werden tot tien jaar hun tijd vooruit te zijn. De slanke metalen poten met de kleine massief houten bollen zijn een contrast met de scherpe rechthoekige vormen, waardoor het meubilair een karakteristieke uitstraling van lichtheid krijgt. De stukken lijken bijna de zwaartekracht te trotseren. Het is gemaakt in Amerikaans noten, poten in metaal met poedercoating en een diepe, zwarte, volle glanzende afwerking op de bovenplaten en deuren. De "62-series" wordt op bestelling gemaakt.
 21. Grossman Dressoir 6 "62-series" is een bijzondere ladenkast met 6 walnoten lades en metalen poten. Bovenop ligt een glazen top. Ontworpen in 1952, maar genaamd "de 62-serie", omdat zij geacht werden tot tien jaar hun tijd vooruit te zijn. De slanke metalen poten met de kleine massief houten bollen zijn een contrast met de scherpe rechthoekige vormen, waardoor het meubilair een karakteristieke uitstraling van lichtheid krijgt. De stukken lijken bijna de zwaartekracht te trotseren. Het is gemaakt in Amerikaans noten, poten in metaal met poedercoating en een diepe, zwarte, volle glanzende afwerking op de bovenplaten en deuren. De "62-serie" wordt op bestelling gemaakt.
 22. Normann Copenhagen Kabino dressoir
  Vanaf € 810,00
  De Normann Copenhagen Kabino is een eenvoudig en veelzijdig dressoir met een exclusieve uitstraling ontworpen door de Deense ontwerper Simon Legald. Een van de twee schuifdeuren van het dressoir heeft geperforeerde gaatjes, waardoor het een visuele elegantie krijgt. Het essen frame verzacht het gevoel en voegt warmte toe. Kabino is een nuttig stuk meubilair voor bijna overal in het huis.
 23. Asplund Frame kabinet

  Vanaf € 3.800,00
  Asplund Frame kabinet
  Vanaf € 3.800,00
  De Asplund Frame glazen kast en een zeer minimalistisch ontworpen kabinet. Dankzij de glazen deuren en wanden is de inhoud goed te zien. Het Frame cabinet is ontworpen door Anya Sebton en Eva Lilja Löwenhielm. Het Frame cabinet is verkrijgbaar in wit, storm grijs en char grey. Standaard wordt deze kast geleverd met 2 glazen planken. Optioneel is een extra plank bij te bestellen.
 24. Asplund Frame Semi kabinet

  Vanaf € 3.700,00
  Asplund Frame Semi kabinet
  Vanaf € 3.700,00
  De Asplund Frame Semi kast en een zeer minimalistisch ontworpen kabinet. Dankzij de glazen deur aan één kant is de inhoud hiervan goed te zien. Dankzij de dichte tweede kastdeur geeft de Semi uitvoering van de Frame kast een bijzonder grafische indruk. De Frame Semi kabinet is ontworpen door Anya Sebton en Eva Lilja Löwenhielm. De Frame Semi is verkrijgbaar in wit, storm grijs en char grey. Standaard heeft de kast 2 gelakte planken achter de dichte deur en 2 glazen planken achter de glazen deur. Optioneel is hier een extra plank bij te bestellen.
 25. Nordic Tales Framed kleding rek
  € 480,00
  Het ontwerp van het Nordic Tales kleding rek is ontstaan door een opdracht voor Deense mode-ontwerper Stine Goya. Het kleding rek heeft een strak frame en creëert een perfecte balans tussen functionele opslag en Nordic design. Laat uw favoriete kleding hangen aan de messing staaf tussen de eiken omlijsting. Het Framed kledingrek is een ontwerp van Jonas Hoejgaard. In de Nordic Tales Framed serie is ook een spiegel verkrijgbaar.
 26. Asplund Kilt K2 60:180/D dressoir
  Vanaf € 2.219,00
  De Asplund Kilt serie bestaat uit verschillende kasten en dressoirs. Dit model, de Kilt K2 60:180/D bestaat uit vier deuren en heeft een afmeting van H:60 (onderstel 5cm) x D: 31,5 of 45cm x B: 180cm. De Asplund Kilt heeft achter elk deurtje een uitneembare plank. De Kilt is een prachtig ontwerp van Claesson Koivisto Rune en wordt met de hand gemaakt in Zweden. Het zeer luxe dressoir is verkrijgbaar in 12 verschillende lak kleuren of in eiken fineer. De Kilt valt op door het kenmerkende grafische patroon op de voorzijde.
 27. Asplund Kilt Open 180 dressoir

  Vanaf € 2.399,00
  Asplund Kilt Open 180 dressoir
  Vanaf € 2.399,00
  De Asplund Kilt serie bestaat uit verschillende kasten en dressoirs. Dit model, de Kilt Open 180 is een open kast met planken. De Afmeting van de Kilt Open 180 is H:60 (onderstel 5cm) x D: 29,5 of 43cm x B: 180cm. De Asplund Kilt heeft vaste planken op een unieke grafische manier geplaatst. De Kilt is een prachtig ontwerp van Claesson Koivisto Rune en wordt met de hand gemaakt in Zweden. Het zeer luxe dressoir is verkrijgbaar 3 tinten eiken fineer. De Kilt Open 180 is zeer geschikt als lage boekenkast en combineert ook goed met het Kilt K2 gesloten dressoir.
 28. Asplund Kilt Open 120 Low kast

  Vanaf € 2.439,00
  Asplund Kilt Open 120 Low kast
  Vanaf € 2.439,00
  De Asplund Kilt serie bestaat uit verschillende kasten en dressoirs. Dit model, de Kilt Open 120 Low is een open kast met planken. De Afmeting van de Kilt Open 120 is H:85 (onderstel 5cm) x D: 29,5 x B: 120cm. De Asplund Kilt heeft vaste planken op een unieke grafische manier geplaatst. De Kilt is een prachtig ontwerp van Claesson Koivisto Rune en wordt met de hand gemaakt in Zweden. Het zeer luxe dressoir is verkrijgbaar 3 tinten eiken fineer. De Kilt Open 120 is zeer geschikt als lage boekenkast.

Getoond 1-28 van 31 Resulaten

per pagina

Dressoirs van Scandinavisch design

In onze webwinkel zorgen we ervoor dat alleen het beste Scandinavische design een plaatsje krijgt. Zo weten we zeker dat onze klanten verzekerd zijn van 100% Scandinavisch design. Bekijk onze nieuwe collectie Gubi kasten voor een mooi retro effect. Deze serie heeft de naam '62 gekregen, omdat de meubels hun ontwerp jaar (1952) hun tijd tien jaar voorruit waren. Nu zijn deze design kledingkasten te bestempelen als retro maar zijn ze nog altijd vernieuwend in de designwereld. Deze kasten zijn natuurlijk niet alleen voor kleding te gebruiken. Onze collectie Gubi Grossman Dressers ‘’62 zijn ook uiterst geschikt om in de huiskamer neer te zetten of om in de hal te dienen als opberg dressoir. Naast dressoirs van Gubi heeft onze collectie ook mooie merken als Asplund, New Works en Normann Copenhagen.

Vloerkasten

Een mooie kast voor op de vloer vindt je bij Sterk Online. We hebben kasten in diverse Scandinavische stijlen, van Retro tot minimalistisch. Een vloerkast is vaak makkelijker in gebruik dan een wandkast omdat je hem gemakkelijker kunt verplaatsen. We hebben kasten met deurtjes of met open planken zodat u altijd kunt genieten van de inhoud.

Staande design boekenkasten

Berg uw boeken mooi op in een staande boekenkast van Asplund of Normann Copenhagen. Heeft u zo veel boeken dat wandplanken deze niet meer kunnen houden? Denk dan eens aan een staande kast die rustig op de vloer staat en sterk genoeg is voor jaren lang leesvoer.

Vragen over onze Scandinavische design kasten?

Mocht je vragen hebben over een specifieke kledingkast of dressoir, zorg dan dat je deze vraag beantwoord krijgt bij onze hulpdesk, onze klantenservice staat graag voor je klaar om al je vragen over onze kasten te beantwoorden.