Koken

Alle accessoires bij de hand om te bereiden, te serveren en te genieten. Een waanzinnige collectie Scandinavische keuken accessoires. Koken in deze stijl en eenvoud was nog nooit zo gemakkelijk. Alleen het neusje van de zalm voor onze designliefhebbers! Serveer wijn, zoals je deze nog nooit geserveerd hebt. Maak je wijnfles open met een Georg Jensen of Eva Solo kurkentrekker, giet de fles over in de Georg Jensen decanter en schenk de wijn in bij je gasten zoals het hoort. Ook grillen doen we in Scandinavische sferen. Alle spatels, grill spiesen en grill bestek zitten allemaal in ons assortiment. Wil je handen niet vies maken aan houtskool dan hebben wij de Eva Solo Gasgrill voor je. Geen gekke smaakjes meer en absolute luxe voor in de tuin. En als je even niet meer weet hoe je al dat lekkers moet presenteren, ons assortiment aan schalen en dienbladen is bijna oneindig.

Blader door de categorie koken

Design keukengerei

Design Keukengerei

Goed gereedschap is het halve werk. Dat geldt ook voor de keuken. Hier vind je keukengerei van gardes, knoflookpersen, vergiet en raspen tot weegschalen. Kortom perfecte keukenhulpjes om een goede maaltijd mee te kunnen bereiden.

Shop keukengerei

Design peper en zout sets

Peper & zout sets

De design peper en zout molens doen het eten lekkerder smaken en kunnen op tafel blijven pronken.

Shop peper & zout sets


Design saladeschalen

Design saladeschalen

Een salade ziet er vaak prachtig uit. presenteer hem in een mooie schaal.

Shop saladeschalen

Design ovenschalen en bakvormen

Design ovenschalen & bakvormen

Bereid jouw ovenschotel in een prachtige schaal. We hebben ze in verschillende vormen en maten zodat de design ovenschaal mooi op tafel kan blijven staan.

Shop ovenschalen


Design messen en messenblok

Design messen & messenblokken

Onze collectie bevat prachtige messen van o.a. Georg Jensen. Berg je messen veilig op in een messenblok of aan een mes magneet van Eva Solo.

Shop messen en messenbloken

Design potten en pannen

Design potten & pannen

Koken of bakken in een goede pan is waar het bereiden mee begint.

Shop pannen


Design olie en azijnkaraffen

Olie & azijn karaffen

Schenk de olie of azijn uit met een prachtige karaf.

Shop olie & azijn karaffen

Design grill en bbq accessoires

Grill & barbecue accessoires

Hou je van mooie spullen en van bbq-en? Dan is deze categorie perfect voor jou. Van mooie houtskool of gas grillen tot alle nodige accessoires.

Shop grill & bbq accessoires


Design snijplanken

Design snijplanken

Mooie snijplanken van hout of kunststof vindt je hier van Georg Jensen of Eva Solo.

Shop snijplanken

Design theedoeken en pannenlappen

Pannenlappen & theedoeken

Prachtig keuken textiel.

Shop theedoeken 

Selecteer uw categorie naar keuze om de producten te bekijken

Klik hier om terug te gaan naar koken & tafelen
 


Koken in Scandinavische stijl

Wil je koken in Scandinavische stijl, dan ben je bij Sterk Online aan het juiste adres. Onze collectie bevat prachtige design items om mee te koken. Van pannen tot snijplanken en peper & zout sets. De kwaliteit is hoog en kan elke dag gebruikt worden.

 

Bereid je eten met prachtige design items

Onze collectie Scandinavische producten om mee te koken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De collectie is zorgvuldig samengesteld uit de merken Georg Jensen, Eva Solo, Puik-Art en Normann Copenhagen. Heb je vragen over onze design artikelen? Neem dan even contact op met onze klantenservice.