Koken & Tafelen

Koken & tafelen in Scandinavische stijl. Scandinavische design accessoires voor in de keuken en op tafel. Prachtige design producten om uw eten mee te bereiden en vervolgens te serveren. U zult hier alles vinden om uw gasten mee te verassen tijdens een etentje en daarna kunt u er zelf natuurlijk nog jaren van genieten dankzij de hoge Scandinavisch kwaliteit en het tijdloze ontwerp.

Blader door de categorie koken & tafelen

Design Tafelaccessoires

Tafelen

Lekker dineren met vrienden en familie maar ook voor dagelijks gebruik. Bekijk de collectie tafelaccessoires met karaffen, glazen, borden en schotels, bestek, onderzetters en alles voor de koffie of thee.

Shop tafelen

Accessoires om mee te koken

Koken

Prachtige design producten om mee te koken zoals pannen, snijplanken, gardes en peper & zout sets.

Shop koken


Reserve onderdelen

Reserve onderdelen

Zelfs design items slijten. Shop hier de reserve items van merken als Eva Solo en Normann Copenhagen.

Shop reserve onderdelen

Design keuken accessoires

Design keukenaccessoires

Onze collectie keukenaccessoires bestaat uit onmisbare producten in de keuken zoals waterkokers, voorraadpotten, dienbladen en schoonmaakspullen van bekende merken als Eva Solo, Normann Copenhagen en Georg Jensen

Shop keuken accessoires 

Selecteer uw categorie naar keuze om de producten te bekijken

 


Koken & tafelen in Scandinavische stijl

We hebben bij Sterk Online een prachtige selectie van Scandinavische design accessoires om mee te dineren, koken en af te ruimen. Een mooi gedekte tafel brengt zowel bij jezelf als bij de gasten een fijn gevoel. Berg je kruiden op in een mooie pot en kook in pannen van hoge kwaliteit. Koken & tafelen in Scandinavische stijl geeft je plezier in het koken en opdienen. We hebben een mooie selectie gemaakt uit merken als Eva Solo, Eva Trio, Georg Jensen, Holmegaard en Normann Copenhagen.