MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Design krukken en poefs koop je natuurlijk bij Sterk Online. Wij durven met zekerheid te zeggen dat onze collectie de hoogst haalbare Scandinavische kwaliteit bezit. Ga er even voor zitten want vrijwel elke designkruk in onze collectie is volledig aan te passen naar jouw smaak! Zoals je in onze collectie design krukken en poufs kunt zien is het grootste gedeelte vrijgemaakt voor het Finse merk Artek. Dit is met opzet omdat wij de enige zijn in Nederland die het merk Artek exclusief via het web mogen verkopen. Bij ons kun je om die reden ook de volledige krukken collectie van Artek naar wens customizen en bestellen. Verder hebben we natuurlijk ook prachtige krukken en poufs van andere Scandinavische merken, zoals &Tradition en Normann Copenhagen.

1 Item Resulaten

per pagina
  1. Puik design Bokk kruk

    Vanaf € 119,97 Regular Price € 199,95
    Puik design Bokk kruk
    Vanaf € 119,97 Regular Price € 199,95
    De Bokk van Puik design is een kruk die is geïnspireerd op de Bok uit het gymlokaal. De Bokk heeft een sterk stalen frame en een zacht kussen dat is bekleed met vilt. De Bokk kruk is handig om als kruk te gebruiken maar ook als poef. De Bokk heeft een stoere uitstraling en is verkrijgbaar met een geel frame en zwart kussen of met een frat frame en licht grijs kussen. Het ontwerp van Ka-Lai Chan is 46cm hoog, 37cm breed en 28cm diep.

1 Item Resulaten

per pagina

Scandinavische krukken en poufs

Finland is hét land waar de beste krukken ter wereld gefabriceerd worden, met de hand, met liefde en een met vakmanschap die al meer dan 80 jaar krukgeschiedenis schrijft. Wij zijn daarom ook trots dat wij een grote collectie Artek krukken mogen etaleren. De krukken zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren, je kun ook kiezen voor een drie-of vierpoot.

Scandinavische designkruk al vanaf de jaren ’30 een hit

Wie de Scandinavische design geschiedenis bestudeert, komt vaak de naam Artek tegen en dan vooral in combinatie met Alvar Aalto (1898-1976). Deze ontwerper zorgde ervoor dat in 1933 de eerste Artek kruk aan het publiek werd geïntroduceerd. Het ontwerp stond voor de essentie van functioneel meubeldesign. Misschien is dat de reden dat Aalto’s kruk ontwerp zo vaak gekopieerd is. Feit blijft dat geen ontwerper meer hetzelfde kijkt naar een kruk sinds die van Aalto op de markt is verschenen.

Méér Scandinavische designkrukken

Na het basis ontwerp (het E60 model) heeft Aalto in samenwerking met Artek veel andere prachtige krukken ontworpen en geproduceerd. Deze krukken worden allemaal met de hand in Scandinavië vervaardigd. Omdat de keuzemogelijkheid van deze krukken zo extreem uitgebreid is, kan het even duren voordat elke kruk klaar is en verstuurd kan worden. De geschatte levertijd van deze krukken ligt tussen de 4 tot 6 weken. Maar wij weten dat dat het wachten meer dan waard is.

Vragen over Scandinavische design krukken en poufs

Wij hebben ons best gedaan om alle extra opties van onze design krukken en poufs zo overzichtelijk mogelijk te maken. Toch kan het zijn dat je nog een vraag hebt. Neem dan contact op met onze klantenservice.