Louis Poulsen

De Louis Poulsen verlichting filosofie is gegrond op eenvoud. Volgens het merk zouden alle elementen die geen bijdrage hebben tot het doel van het brengen van prachtig licht niet aanwezig moeten zijn. Dankzij jarenlange samenwerking met architecten is Louis Poulsen uitgegroeid tot een toonaangevend design verlichting fabrikant. Samen met Poul Henningsen creëerde Louis Poulsen de filosofie van functie, comfort en sfeer en dit is terug te zien in de prachtige collectie vloerlampen, hanglampen en wandverlichting met ontwerpen van o.a. Arne Jacobsen, Verner Panton en Poul Henningsen. De lampen van Louis Poulsen zijn o.a. bijzonder vanwege hun tijdloze karakter en uitmuntende kwaliteit.

Design lampen van Louis Poulsen

Louis Poulsen is een Deens design merk met een prachtige collectie lampen. Vloerlampen, hanglampen en tafellampen van bekende ontwerpers vullen de collectie. De lampen van Louis Poulsen kenmerken zich door compromisloze kwaliteit en de tijdloze ontwerpen.

 

ph hanglamp
panton lamp
artichoke hanglamp

 

Louis Poulsen bij Sterk Online

Sterk Online is de winkel voor Scandinavisch design. De Collectie van Louis Poulsen sluit naadloos aan op de filosofie van Sterk Online. Sterk Online is officieel merk dealer voor Louis Poulsen wat betekend dat wij de gehele collectie kunnen leveren en u bij ons terecht kunt voor al uw vragen over het merk en haar ontwerpers. Wenst u een groot aantal of zakelijk te bestellen neem dan vooraf contact met ons op voor een scherpe offerte.

 

Louis Poulsen kopen

Als je een product koopt uit de collectie van Louis Poulsen dan zal dit een investering zijn voor het leven en zal van generatie op generatie doorgegeven kunnen worden. Lampen van Louis Poulsen zijn echte design objecten voor de liefhebber.

 

Bekende ontwerpen van Arne Jacobsen, Poul Henningsen en Verner Panton

De bekende PH serie van Poul Henningsen en de AJ lampen van Arne Jacobsen herkend u direct. Ze passen perfect in elke omgeving en zijn zeer tijdloos. Perfect te gebruiken voor thuis, in een horeca omgeving of op kantoor.