DECEMBER ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. Alleen deze maand!

3 Items Resulaten

per pagina
 1. Lundbergs Möbler Ramo tafel

  Vanaf € 2.775,00
  Lundbergs Möbler Ramo tafel
  Vanaf € 2.775,00
  De Ramo tafel van Lundbergs Möbler is een zeer robuuste tafel van massief essen met linoleum of fineer blad afwerking. De rand van het blad loopt af zodat de armen er prettig op liggen. De Ramo tafel is een ontwerp van o4i Design studio. De poten van de tafel zijn met een wit gelakte metalen plaat bevestigd aan het blad voor extra stevigheid. De Ramo is perfect te gebruiken als eetkamer tafel maar ook als bureau of vergader tafel omdat hij in lengtes tot 390 cm is te leveren. Bij een lengte van meer dan 250 cm zijn 3 poten elementen gebruikt en is het blad in 2 delen met een kleine zichtbare naad. Dit voorkomt dat het houten blad krom gaat trekken. Het blad bestaat uit multiplex en een massief essen rand. Het multiplex kan worden afgewerkt met keuze uit 4 kleuren linoleum van Forbo of essen fineer.
 2. Lundbergs Möbler Open Arch stoel
  Vanaf € 450,00
  De Open Arch stoel van Lundbergs Möbler is een bijzondere stoel met spijlen leuning in een a-symetrische vorm. De Open Arch is een ontwerp van Gleeson Design. De stoel is verkrijgbaar in blank ge-coat massief essen of in een gebeitste kleur. De Open Arch stoel is perfect te gebruiken als eetkamerstoel maar ook als op zichzelf staand object.
 3. Lundbergs Möbler Arko tafel

  Vanaf € 1.485,00
  Lundbergs Möbler Arko tafel
  Vanaf € 1.485,00
  De Arko tafel van Lunbergs Möbler is een strak ontworpen tafel verkrijgbaar met een massief eiken of essen onderstel. Deze is met een metalen element verbonden aan het blad. Het blad is leverbaar met 1.8 mm essen of eiken fineer en daarnaast ook met linoleum of HPL afwerking. De tafel is zeer geschikt als eetkamertafel of te gebruiken als bureau. De Arko tafel is een ontwerp van Sami Kallio en heeft een hoogte van 73 cm met lengte maten van 200 en 240 cm.

3 Items Resulaten

per pagina