5 Musthaves voor de zomer

5 Musthaves voor de zomer

De temperaturen zijn hoog en ook de design liefhebber komt natuurlijk wel eens buiten. In dit blog laten we je graag 5 leuke musthaves voor de zomer zien die perfect zijn voor een warme dag in de buitenlucht.

1. Zitmeubelen voor op het terras

Niet ver van je huis maakt je balkon of terras kennis met de elementen. Heerlijk in de zon kunnen zitten is ook voor de design liefhebber een fijn moment. Maar dan natuurlijk wel op een fraaie stoel. We stellen je graag voor aan de Nikari Arkipelago terras serie. De KVTT1 stoel is gemaakt van massief eiken en echt Fins design.

Nikari Arkipelago KVTT1 stoelNikari Arkipelago KVTT1 stoel

2. Een koud drankje

Wanneer je lekker op je terras zit dan is een koud drankje natuurlijk zeer gewenst. Een flesje wijn of fris is op een warme dag het lekkerst als deze koel is. Gebruik daarvoor een handige wijnkoeler. De Bolder van Functionals laat zich gemakkelijk vullen met ijs. Heb je jouw drankje al een tijd in de koelkast staan dan is de Hat van Puik ook een leuke die hem lang koud houdt. Welke is jouw favoriet?

Functionals Bolder wijnkoeler Functionals Bolder wijnkoeler

Puik Hat wijnkoelerPuik Hat wijnkoeler

3. Aan tafel

Wanneer de zon zich tot in de late avond laat zien is het natuurlijk heerlijk om buiten te eten. We stellen je graag voor aan de buiten tafels van Functionals. Deze zijn behandeld met een stevige coating die een regenbui goed kan weerstaan. Heb je een klein terras dan is de T-Table perfect. De slanke poten zorgen ervoor dat deze weinig ruimte in beslag neemt en biedt plek aan 4 mensen.

Functionals T-Table buiten tafel Functionals T-Table buiten tafel

Heb je een groter terras en wil je plek kunnen bieden aan een groot gezin of vrienden groep? Kijk dan eens naar de Lloyd buiten tafel met bijpassende bench.

Functionals Lloyd buitentafelFunctionals Lloyd buitentafel

4. Buitenverlichting

In de zomer oriënteren we ons natuurlijk veel meer op de tuin. Wel zo mooi als deze in de avond ook nog goed te zien is. Brengt sfeerverlichting aan met de Eva Solo Sunlight lampen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse modellen waaronder tafelmodellen, hangend of in de grond. Overdag worden ze opgeladen en in de avond geven ze licht.

Eva Solo Sunlight lampenEva Solo Sunlight lampen

5. Design voor onderweg

Een dagje naar het strand of een stukje fietsen. Een verfrissend drankje mee voor onderweg is dan wel zo lekker toch? De drinkflesjes van Eva Solo zijn BPA vrij en dus goed voor het milieu. Koop niet langer wegwerp plastic maar vul dit mooie item en maak nog de blits ook :)

Eva Solo drinkfles Eva Solo drinkfles

Staat jouw musthave voor de zomer hier niet tussen? Bekijk dan eens in onze webshop de andere buitenmeubelen, buitenverlichting en overige buitenaccessoires.

Deel: