Addinterior wordt Møbel Copenhagen

Addinterior wordt Møbel Copenhagen
Het Deense merk Addinterior heeft een prachtige collectie van hoge kwaliteit meubelen. Echter miste de drive om verder door te groeien en daar zag Sara Agersborg en haar partner Thomas Agersborg een mooie kans. Ze hebben het bedrijf over kunnen nemen om te zorgen voor een hergeboorte van het Deense meubelmerk. Het nieuwe familie bedrijf dat de naam Møbel Copenhagen krijgt ziet het als haar taak de nieuwe klassiekers van morgen te leveren. Daarnaast vinden ze het belangrijk een traditie van vakmanschap en design voort te zetten.

Duurzame productie

Vanaf het begin heeft het nieuwe familie bedrijf Møbel Copenhagen besloten de ontwerpen uit de collectie van Addinterior te eren en samen met ontwerpers en fabrikanten te kijken naar de meest duurzame manier van produceren. Dit resulteert in een hoge aflever kwaliteit en productie bij lokale vakmensen in Denemarken.

De nieuwe uitstraling van Møbel Copenhagen

Naast een nieuwe naam, een nieuw logo, is er ook gekeken naar de uitstraling van het merk. Prachtige foto's zijn gemaakt en grootste plannen staan in de startblokken om de collectie uit te breiden. Addinterior gaf een stevige basis en nu is het aan Møbel Copenhagen deze verder uit te bouwen tot een Deens Design merk dat er toe doet.

De collectie

[caption id="attachment_1114" align="alignnone" width="1000"]Lili salontafel met de Lean lounge stoel Lili salontafel met de Lean lounge stoel[/caption] De Lean lounge stoel en Lean 2 bank zijn nu beschikbaar in een scala aan stoffen uit de Kvadrat collectie. Daarnaast is het onderstel nu ook verkrijgbaar in grijs gebeitst, naast de blank eiken en zwart gelakte uitvoering. [caption id="attachment_1115" align="alignnone" width="1000"]Nieuwe collectie Lean 2 Veneer Nieuwe collectie Lean 2 Veneer[/caption] De Lean 2 Veneer is een nieuwe uitvoering van de Lean sofa met een zeer slank zitkussen waardoor deze een nog meer minimalistische uitstraling krijgt. Dit product zal binnenkort bij Sterk Online te vinden zijn. [caption id="attachment_1116" align="alignnone" width="1000"]Angel kruk Angel kruk[/caption] De Angel kruk serie is terug gebracht tot de kern. Minder kleuren en slechts 1 hoogte uitvoering. De Angel kruk laat een prachtige schaduw op de vloer vallen als het licht er van achteren op schijnt. [caption id="attachment_1117" align="alignnone" width="1000"]Cuba kruk Cuba kruk[/caption] De Cuba krukken zijn wat ons betreft de pareltjes uit deze collectie. Verkrijgbaar in verschillende hoogte en te selecteren met een zitting van Kvadrat stof of luxe leder. De Møbel Copenhagen Cuba krukken staan voor hoge kwaliteit en vakmanschap. [caption id="attachment_1118" align="alignnone" width="1000"]Skudo stoel Skudo stoel[/caption] De Skudo stoel heeft sinds de overname de grootste verandering ondergaan. Een scala aan bekleding opties is nu beschikbaar en de kwaliteit is naar een hoger niveau gebracht. Bekijk nu de gehele Møbel Copenhagen collectie in de webshop.  
Deel: