Bas Vellekoop

Bas Vellekoop

Het Dutch Design label Puik is vanaf onze start in de collectie te vinden. Onlangs kwam het merk met de Fold eettafel uit van ontwerper Bas Vellekoop. Een mooie gelegenheid om deze talentvolle ontwerper aan je voor te stellen!

Even voorstellen: Bas Vellekoop

Bas Vellekoop is een Nederlandse interieurarchitect net als wij gevestigd in Den Haag. Zijn studio is net als onze winkel opgericht in 2010. Bas is een jonge ondernemer en ontwerper met oog voor detail. Hij genoot zijn opleiding aan de KABK in Den Haag maar al eerder werkte hij aan diverse projecten bij interieur studio's. Na zijn studie verdiept hij hier zijn ervaring en in 2015 besluit hij zich te storten op productontwerp. Hij presenteert zich o.a. op de Dutch Design Week in Eindhoven, Blickfang Basel en Object Rotterdam.

Bas Vellekoop bij Sterk Online

Wij maken nu kennis met de ontwerpen van Bas Vellekoop via de collectie van Puik. De Fold eettafel is een opvallende tafel met een onderstel dat is geïnspireerd op origami. Laser gesneden en gevouwen stalen elementen vormen de basis voor het massief eiken blad. 

Puik Fold tafel

Puik Fold tafel Enthousiast geworden? Bekijk dan hier de Fold tafel in onze webshop.

Deel: