Before the Flood

Before the Flood

Bij Sterk Online hebben we heel bewust voor hoge kwaliteit Scandinavisch design meubelen gekozen. Een product dat sterk en tijdloos is hoef je niet elke 5 jaar te vervangen en dat is natuurlijk een lage belasting voor de natuur. Ook bij de productie van veel Scandinavische meubelen uit onze collectie wordt gekeken naar het milieu. Artek gebruikt bijvoorbeeld het resthout voor de verwarming van de fabriek en de productie van veel Scandinavische merkenvindt plaats in het land zelf waardoor het niet de gehele wereld over hoeft voor het bij de klant is.

Documentaire van Leonardo DiCaprio

In dit kader vonden we de nieuwe documentaire van Leonardo DiCaprio 'Before The Flood' in samenwerking met National Geographic. Hier werden we enorm door geïnspireerd! Hieronder bekijk je de gehele film. Het is een lange zit van 1,5 uur, maar wat ons betreft zeer de moeite waard. We zijn erg benieuwd wat je er van vindt en of je een aantal wijzigingen in jouw leven ziet die bij kunnen dragen aan een duurzame behandeling van de aarde.

Bekijk Before The Flood

Helaas is de film niet meer volledig te bekijken via National Geographic vanwege auteurs rechten. Gelukkig kun je hem via Youtube en Google toch vinden. Zoek hem op, het is zeer de moeite waard! Start de discussie onderaan dit artikel en deel hem met jouw vrienden en kennisen!

Deel: