Blue Monday?

Blue Monday?

Blue Monday is de meest depressieve dag van het jaar. Dit heeft o.a. te maken met de korte duur van daglicht die al een aantal maanden aanhoudt. Wij hebben er dit jaar eigenlijk niet zo'n last van en grijpen dit moment aan om onze favoriete blauwe meubelen en lampen in het zonnetje te zetten. Een beetje cheesy natuurlijk ;) Maar we doen het toch!

Louis Poulsen PH5

Louis Poulsen PH5

De PH5 is een echte design klassieker. De lichtspreiding is bijzonder mooi en verfijnd. Er zijn vele kleuren beschikbaar voor deze hanglamp waaronder prachtig blauw. Daar worden we wel vrolijk van ;)

Artek Riihitie Shape A plant pot

Je huis wat vrolijker maken helpt natuurlijk erg goed bij je gemoedstoestand. Dit kun je bijvoorbeeld eenvoudig doen met mooie bloemen. Een bosjes bloemen gaat natuurlijk met ca 1 week de deur al weer uit dus een duurzamere oplossing is dan een mooie plant. Artek heeft sinds kort de Riihitie van Aino Aalto weer in productie. De Shape A in het blauw heeft onze voorkeur!

Asplund Frame kabinet

Asplund Frame kabinet

Ben je net als wij liefhebber van strakke ontwerpen? We denken dat het Frame kabinet van Asplund dan zeker in de smaak valt. De kleur Nordic Blue is voor dit blog extra toepasselijk.

NORR11 Mammoth Fluffy lounge stoel

norr11 mammoth fluffy

Rust is het belangrijkste dat je kunt doen als je er even doorheen zit. Waarom dan niet omgeven met mooi tijdloos design. De Mammoth stoel is zeer comfortabel en in deze combinatie van gerookt eiken met blauwe stoffering erg luxe.

Puik Monday Mug

Puik Monday Mug

Als je een koffie liefhebber bent weet je als geen ander dat dit de donkere dagen gemakkelijk doet vergeten. Lekker warm en het geeft een opkikker. Deze mooie Monday Mug kopjes van Puik hebben een prachtig ontwerp waar je nog eens erg vrolijk van wordt ook.

Je kunt het ons vast wel vergeven dat we dit cheesy blog hebben geschreven en wellicht ben je van onze suggesties al weer wat vrolijker geworden. De dagen worden in elk geval weer langer, nog even doorbijten!

Deel: