De leukste December geschenken

De leukste December geschenken

December is de mooiste feestmaand van het jaar. De meeste mensen vieren meerdere feestdagen met als leukste dagen Kerst en natuurlijk de jaarwisseling. December is de cadeaumaand van het jaar. Of je nu een cadeautje legt onder de boom of stopt in de zak, groot of klein, het liefst mag het design zijn ;). De postbedrijven hebben het deze maand super druk dus bestel jouw geschenken op tijd! We hebben de leukste items uit onze collectie bij elkaar gezocht die we uit voorraad kunnen leveren. Wat vind je ervan?

Kerstdecoratie

santa clara

Santa Claus en Santa Clara van het Deense Kay Bojesen zijn super leuke houten figuren die het huis mooi decoreren tijdens de feestdagen. Niet veel mensen weten dat de Kerstman een vrouw heeft. Wat een leuk stel samen hè!

Kandelaren

granny kandelaar

In december zijn de dagen kort en koud. Wat kaarsen in huis maakt het dan super sfeervol en gezellig. Deze Granny kandelaren van het Noorse Northern zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen, zwart of wit. De bijzondere messing knop is in hoogte te verstellen zodat het kaarsvet er makkelijk uit te halen is voordat je de volgende aansteekt.

Voor de koffie liefhebber

Pour Over Coffee

Na een heerlijk etentje sluit je natuurlijk af met koffie. De echte koffie liefhebber haalt aan deze koffiekan zijn hart op. Traditioneel koffie zetten is weer helemaal in en met dit ontwerp kan dat op een moderne manier. Het metalen filter laat de lekkere aroma's en oliën door voor een rijke smaak. Sluit de kan af met de dop van kurk voor een mooi aanzicht op tafel.

Serveer je gasten

decanter karaf

Bij een mooie december maaltijd serveer je jouw gasten een heerlijke rode wijn. Bij wijn is het belangrijk voldoende zuurstof toe te voegen zodat de smaken optimaal naar voren komen. Deze decanter karaf van Eva Solo heeft een unieke schenktuit met tal van kleine gaatjes die tijdens het schenken zuurstof aan de wijn toevoegen. En zeg nu zelf, het staat ook prachtig op tafel.

Het nieuwe jaar kan beginnen!

puik clork klok

Het aftellen naar het nieuwe kalenderjaar kan beginnen. Met een mooie Clork klok van Puik is het aftellen nog leuker. Het populaire ontwerp staat goed in vele interieur stijlen zo ook het Scandinavische.

Deel: