De debuut collectie voor Northern

De debuut collectie voor Northern

Het merk Northern.no is wellicht bij sommigen van jullie bekend als Northern Lighting. Het team dat bekend staat als 'The Moodmakers' maakt sinds 2005 prachtige verlichting objecten vanuit Noorwegen. De collectie bestond uit herintroducties van bekende ontwerpen als de Birdy en nieuwe items als de Acorn. In 2018 werd Northern geboren en het merk breidt haar collectie flink uit met meubelstukken en accessoires.

Northern debuteert met design meubelcollectie

Het team van Northern wil een meer volwassen collectie neerzetten en het merk uitbouwen met meer dan verlichting alleen. Dit is geen makkelijke opgave maar het is wat ons betreft erg goed gelukt. Hieronder laten we je enkele van de opmerkelijke design meubelen zien die Northern in 2018 introduceert. We zijn erg benieuwd naar jullie reacties :)

Northern Loud bar cabinet Northern Loud bar cabinet

Als eerste laten we je graag de Loud barwagen zien om de nieuwe collectie te vieren. Het wagentje is een zeer luxe uitvoering van een bar cabinet. Het object is gemaakt van gerookt eiken en eiken fineer met een spiegelende afwerking op de buitenzijde. De scharnieren zijn mooi weggewerkt door ontwerpers Färg & Blanche.

]Northern Oaki stoel

Northern Oaki stoel

We weten het natuurlijk al langer dat Japans en Scandinavisch design prachtig met elkaar combineert. Beide ontwerpstijlen gaan uit van eenvoud, tijdloos design en kwaliteit in materiaalkeus. Ontwerpster Stine Aas nam dit als inspiratie en komt in 2018 met de Oaki stoel voor Northern.

Northern Daybe slaapbank

Northern Daybe slaapbank

De Daybe is een slaapbank die niet weggemoffelt hoeft te worden in de gastenkamer maar in de woonkamer mag schitteren. Het ontwerp van Morten & Jonas is pompeus en elegant tegelijk. De bank is verkrijgbaar in 4 voorgeselecteerde stoffen, maar op aanvraag in de door jou gewenste kleur van Kvadrat te bestellen.

Northern Hifive kast

Northern Hifive kast

De Hivife kast is een veelzijdig opbergmeubel. Het kastje is verkrijgbaar met 2 of 3 compartimenten zodat je jouw rommeltjes eenvoudig opbergt. Zowel een vloermodel (zie foto) als een wandmodel is beschikbaar. De Hifive kan worden besteld in 3 verschillende hout afwerkingen. Wij zijn fan van het ontwerp van Rudi Wulff. Enthousiast geworden over de nieuwe collectie van Northern? Er is nog veel en veel meer :0 Bekijk hier de gehele collectie, tevens te bestellen via onze webshop.

Deel: