Design voor de lente 2019

Design voor de lente 2019

De lente is begonnen! De bomen staan in bloei, de zon schijnt en de winterdip is voorbij. De zomer komt elke dag dichterbij en de buitenruimte wordt dus belangrijker om wat aandacht aan te geven. Het interieur van een design liefhebber is na een lange winter natuurlijk helemaal gezellig, maar he warmer het buiten wordt hoe minder we hier te vinden zijn. Heb je een tuin of balkon? Dan geven we je graag wat leuke design tips zodat je deze een boost kunt geven. Heb je geen tuin en ben je veel onderweg? Lees dan helemaal tot het eind want ook voor jou hebben we een leuke design suggestie.

Design Buitenmeubelen

Wanneer je een mooie tuin hebt wil je natuurlijk optimaal kunnen genieten van de zon. In onze collectie zitten een aantal buitenmeubelen die we graag even in de spotlight zetten speciaal voor de buitenruimte van een designliefhebber.

norr11 storm lounge

De NORR11 Storm lounge serie bestaat uit een aantal lounge banken in diverse afmetingen. Hierboven zien we het grootste model waar je heerlijk op kunt liggen. De stoffering is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik met een rubber onderzijde. De hoes is tevens afneembaar zodat hij lang mooi gehouden kan worden.

t-table functionals

Wanneer je lekker wilt ontbijten in de ochtendzon op een mooi zomer weekend dan stellen we je graag de T Table voor van Functionals. Deze tafel heeft een sterke coating met mooie afwerking. Super om aan te eten met 2 tot 4 personen. De tafel is tevens stapelbaar waardoor je er eventueel ook een terras mee vol kunt zetten.

Arkipelage KVtt1 Nikari

Fins design helemaal jouw ding? De Nikari Arkipelage serie bestaat uit diverse meubelstukken van massief hout waaronder deze KVTT1 stoel. Deze stoel past perfect om een lange buitentafel maar natuurlijk op zichzelf in een hoekje van de tuin voor dat eerste kopje koffie op de beginnende dag.

Design Tuinaccessoires

Vogels in je tuin geven wat leven in de brouwerij. Vind je dat leuk, dan helpt een fraai vogelhuisje of voedertafel om ze te lokken.

eva solo vogeltafel

De Eva Solo vogeltafel past helemaal bij de tuin van een designliefhebber. De glazen kom staat ondersteboven op een handige ronde plaat waar de vogel van kunnen snoepen. Druk de staaf op elke gewenste plek in de grond zodat hij stabiel staat. Laat de vogels maar komen!

born in sweden bird feeder

Heb je geen aarde waar je iets in kunt plaatsen denk dan eens aan deze leuke Bird Feeder. De zuignap plaats je eenvoudig op het raam waardoor de vogel jou niet ziet maar jij hem wel ;)

Design voor onderweg

eva solo urban to go cup

Heb je geen tuin, geen balkon maar vind je het wel fijn o design om je heen te hebben wanneer je naar buiten gaat? De koffie liefhebber gaat dan snel op zoek naar een handige thermosbeker, maar daar zijn niet veel mooie van. We denken dat deze Urban To Go Cup wel in de smaak zal vallen. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Design bloempotten

artek riihitie plant pot

De lente staat natuurlijk voor bloeiend planten. We stellen je graag voor aan het prachtige ontwerp van Aino Aalto voor Artek. We kennen natuurlijk de Aalto vaas van Alvar Aalto maar wist je ook dat zijn vrouw een zeer goed ontwerpster was? Dat blijkt uit de Riigiti plant potten verkrijgbaar in diverse vormen, afmetingen en kleuren. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Deel: