MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Designproducten

 • Design voor de lente 2019

  Design voor de lente 2019

  De lente is begonnen! De bomen staan in bloei, de zon schijnt en de winterdip is voorbij. De zomer komt elke dag dichterbij en de buitenruimte wordt dus belangrijker om wat aandacht aan te geven. Lees op dit blog een aantal leuke tips!

 • Introductie Atelier Chair

  Introductie Atelier Chair

  De Atelier Chair is speciaal ontworpen voor het nieuwe restaurant van het Nationalmuseum in Stockholm. In dit artikel laten we je kennis maken met dit ontwerp die je overigens zelf in huis kunt halen.

 • Blue Monday?

  Blue Monday?

  Blue Monday is de meest depressieve dag van het jaar. Wij hebben er dit jaar eigenlijk niet zo'n last van en grijpen dit moment aan om onze favoriete blauwe meubelen en lampen in het zonnetje te zetten. Een beetje cheesy natuurlijk ;) Maar we doen het toch!

 • Hoe kies je de juiste barkruk

  Hoe kies je de juiste barkruk

  We krijgen veel vragen over het kiezen van de juiste barkruk. Onze collectie kent vele verschillende barkrukken in diverse hoogte, maar welke is nu perfect voor mij. In dit blog geven we een aantal tips met product suggesties.

 • De leukste December geschenken

  De leukste December geschenken

  December is de mooiste feestmaand van het jaar met als leukste dagen Kerst en natuurlijk de jaarwisseling. Bekijk nu de leukste december geschenken op ons blog.

 • Black Friday

  Black Friday

  Black Friday is een event waarbij de start wordt gegeven aan het December cadeau seizoen. We grijpen deze Black Friday aan om onze favoriete producten aan je te tonen in het zwart.

 • Gubi Grasshopper serie met nieuwe kleuren

  Gubi Grasshopper serie met nieuwe kleuren

  De Gubi Grasshopper lamp serie is absoluut één van de meest herkenbare verlichting objecten uit de collectie. De Gräshoppa zoals deze in Denemarken genoemd wordt bestaat uit een herkenbare kegelvormige ka

 • Nieuwe producten voor New Works

  Nieuwe producten voor New Works

  De collectie van New Works breidt uit. Het merk bestaat pas 3 jaar en heeft al een zeer volwassen collectie met hoge kwaliteit design producten. In 2018 presenteert het merk een verruiming van de collectie.

 • Bas Vellekoop

  Bas Vellekoop

  Het Dutch Design label Puik is vanaf onze start in de collectie te vinden. Onlangs kwam het merk met de Fold eettafel uit van ontwerper Bas Vellekoop.

 • Sterk Online Paasactie!

  Sterk Online Paasactie!

  Pasen is een bijzondere feestdag die over de gehele wereld op een eigen manier wordt gevierd. Wij organiseren een mooie Paasactie door 10% korting te geven op onze gehele collectie. Geldig t/m 2e paasdag!

Pagina