Eerste Scandinavisch woonmagazine in Nederland

Eerste Scandinavisch woonmagazine in Nederland

De Scandinavisch design webwinkel Sterk Online is ambassadeur voor het eerste Scandinavisch woonmagazine in Nederland.

Met het eerste nummer van Scandinavian Living lanceert uitgeverij Vipmedia donderdag 15 september een nieuw woonmagazine dat lezers meeneemt in het Scandinavische wonen en leven.

Scandinavian Living is het eerste Nederlandstalige woonmagazine dat zich richt op Scandinavisch design en lifestyle. Die is de laatste jaren enorm populair geworden en kenmerkt zich door tijdloos design, kwaliteit, functionaliteit, ambachten, minimalisme, duurzaamheid, perfectie, historie, natuurlijke materialen en esthetiek. Hoewel Scandinavische woonwinkels en webshops in Nederland als paddenstoelen uit de grond schieten, was er nog geen Nederlands magazine dat op deze trend inspeelde. Scandinavian Living focust zich op design, interieur, architectuur, lifestyle, recepten en reizen.

188 pagina's Scandinavisch wonen

In het eerste 188 pagina’s dikke nummer krijgen lezers een kijkje in de mooiste Scandinavische huizen en staan portretten van ontwerpers, artikelen en reportages over de beste hotspots, prachtige styling, eenvoudige Do It Yourself-projecten (DIY) en recepten geïnspireerd door de Scandinavische keuken. Naast internationale reportages brengt het magazine ook redactionele content in samenwerking met Nederlandse bloggers en designers.

scandinavian living

Eerste nummer 15 september 2016 - Scandinavian Living

Het magazine richt zich met name op hoger opgeleide Nederlanders tussen de 30 en 65 jaar die van design, reizen en goed eten houden en graag nieuwe dingen proberen. Zij vinden een inspirerende en creatieve leefomgeving belangrijk en dat zie je terug in hun stijl en interieur. De Scandinavische lifestyle spreekt deze doelgroep erg aan. Scandinavian Living verschijnt zes keer per jaar. Het eerste nummer wordt in een oplage van 60.000 via de winkels verspreid tegen een introductieprijs van 3,95 euro. Vipmedia brengt Scandinavian Living uit in samenwerking met het Deense Bo Bedre, een van de succesvolste en meest toonaangevende magazines in Scandinavië over de nieuwste trends op het gebied van Scandinavisch interieur en lifestyle.

Sterk Online is ambassadeur

Sterk Online is dé online winkel voor Scandinavisch interieur design en zet zich in als ambassadeur voor Scandinavian Living om zo nog meer mensen te kunnen inspireren met Scandinavisch wonen en leven.

Klik hier om je te abonneren op het blad.

Deel: