Gubi Grasshopper serie met nieuwe kleuren

Gubi Grasshopper serie met nieuwe kleuren

De Gubi Grasshopper lamp serie is absoluut één van de meest herkenbare verlichting objecten uit de collectie. De Gräshoppa zoals deze in Denemarken genoemd wordt bestaat uit een herkenbare kegelvormige kap waarmee het licht mooi te richten is. De lamp is beschikbaar als tafellamp, hanglamp en als vloerlamp. Met name de Grasshopper vloerlamp is in veel design tijdschriften terug te vinden.

Grasshopper lampen in nieuwe kleuren

Het prachtige ontwerp van Greta M. Grossman is sinds de lente van 2018 beschikbaar in drie nieuwe kleuren. Andorra Red, Aspen Yellow en Oyster White zijn toegevoegd aan de collectie.

Tijdloos verlichting design

De Grasshopper lampen blijken zeer succesvol omdat ze een zeer tijdloos ontwerp hebben. Het ontwerp is tientallen jaren oud en komt nog steeds als fris en modern over. De lampen voegen ook echt iets toe aan het interieur als eye-catcher en bijna kunstobject. Grossman was één van de belangrijkste ontwerpsters uit de vorige eeuw die vanuit Europa naar de VS vertrok zoals ook andere bekende namen als Eames, Breuer, Mies von der Rohe dat deden. Haar ontwerpen passen in de mooie lijn van 20e eeuwse Amerikaanse designs (van Europese afkomst). De nieuwe kleuren van de Gubi Grasshopper lampen zijn nu vooruit te bestellen in onze webshop.

Deel: