Help vogels de winter door

Help vogels de winter door
De winter neemt haar intrede en de vogeltjes krijgen het steeds kouder. Wie slim is geweest heeft een voorraad met eten aangelegd, maar dat is in de steden niet altijd zo makkelijk meer. Help vogels de winter door met één van onze leuke vogelvoeders.

Vogels spotten

Vind je het ook zo leuk om vogels te bekijken? Met een mooie vogelvoeder in de tuin hoef je er niet op uit maar komen ze naar jou. Zo blijf je er zelf warmpjes bij zitten en hebben de vogels er ook wat aan. Met een vogelvoeder van Born in Sweden, die je tegen het raam plakt, kun je ze zelfs van heel dichtbij bekijken. Hieronder hebben we een aantal van onze leuke bird feeders uitgelicht.

Onze selectie vogelvoeders

[caption id="attachment_1053" align="alignnone" width="1600"]Eva Solo vogelvoeders Eva Solo vogelvoeders[/caption] Het Deense merk Eva Solo heeft een hele collectie vogelvoeders. Van staande schalen tot hangende bakjes, geschikt voor grote en kleine vogels. De mooie vogelvoeders verfraaien ook nog eens uw tuin want ze zijn echt Deens design van ontwerpstudio Tools Design. Bekijk en shop hier de vogelvoeders van Eva Solo. De eerder genoemde Bird Feeder van Born in Sweden is een echte bestseller, en we snappen wel waarom. Dankzij de zuignap, waarmee je hem aan het raam bevestigd, kunnen de vogels jou niet gemakkelijk zien zitten waardoor ze in alle rust genieten van hun diner. Bekijk en shop hier de Born in Sweden Bird Feeder.
Deel: