Hoe kies ik een TV meubel dat bij mij past

Hoe kies ik een TV meubel dat bij mij past
Een TV meubel zorgt ervoor dat alle kabels en apparatuur netjes in een kast opgeborgen zitten. TV meubelen heb je in vele soorten en maten, dus hoe kies ik een TV meubel dat bij mij past. Sterk Online is dé webwinkel voor Scandinavisch interieur design en je zult dus TV meubelen bij ons vinden in Scandinavische stijl. Is dat helemaal jouw smaak? Dan zit je goed! Toch ben je er dan nog niet helemaal :)

TV meubelen van hoge kwaliteit

Nederlanders kijken gemiddeld 2 uur en 15 minuten TV per dag. Waarom dan niet wat extra aandacht voor jouw TV hoek? Zijn de meubelen in jouw interieur helemaal op elkaar afgestemd en vind je kwaliteit belangrijk? Een TV meubel van Scandinavische makelij uit onze collectie sluit hier dan helemaal op aan. Wanneer je jouw TV meubel als een volwaardig meubelstuk ziet geeft dit een toevoeging aan de door jouw zorgvuldig samengestelde ruimte. Het liefst zouden we de TV helemaal niet zien als hij uit staat. Met een TV meubel heb je in elk geval alle versterkers en receivers uit het zicht!

TV meubel in Scandinavische stijl

Het Zweedse design label Asplund maakt prachtige meubelstukken in Scandinavische stijl. Hou je van minimalistisch design? De Asplund Kilt serie is zeer minimalistisch maar toch zeer kenmerkend dankzij het unieke lijnen patroon. De Kilt K2 is een laag dressoir met voldoende ruimte voor al jouw apparaten wanneer je de diepe uitvoering neemt. Je kunt de TV op dit meubel plaatsen voor de perfecte kijkhoogte vanaf de bank. [caption id="attachment_1506" align="alignnone" width="1000"]Asplund Kilt K2 Asplund Kilt K2[/caption]

TV wandmeubel

Hang je jouw tv liever aan de muur? Dan kun je er ook voor kiezen het meubel eronder te hangen. Zo creëer je een ruimtelijke uitstraling doordat het vloeroppervlak meer zichtbaar is en lijkt de ruimte groter. Doordat de kast het gewicht van een tv niet hoeft te dragen kun je het TV meubel aan de wand hangen. Heb je veel zware versterkers? Bevestig het meubel dan bijvoorbeeld met diepe ankers aan de muur. We stellen graag twee TV wandmeubelen aan je voor: [caption id="attachment_1144" align="alignnone" width="1400"]Asplund Vass wandmeubel Asplund Vass wandmeubel[/caption] Asplund is een zeer hoogwaardig meubel merk uit Zweden waar de items nog met veel zorg en met de hand worden gemaakt. Het kostbare wandmeubel uit de Vass serie is hiervan een mooi voorbeeld. Het grafische patroon op de voorzijde brengt een uniek karakter. Het Asplund Vass TV meubel is verkrijgbaar in 2 afmetingen en diverse kleuren.

TV kast

Ben je op zoek naar een TV meubel waar de gehele TV in op te bergen is? Het Zweedse Asplund heeft recent de Frame TV kast ontworpen. Een mooie TV kast met lederen handgrepen en verkrijgbaar in diverse Scandinavische kleuren. [caption id="attachment_1505" align="alignnone" width="1000"]Asplund Frame TV meubel Asplund Frame TV meubel[/caption] Staat het item naar jouw wens hier niet tussen? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de TV op een dressoir te plaatsen als je het niet erg vind ietsje omhoog te kijken. Hiermee heb je nog meer ruimte voor al jouw films etc.  
Deel: