Kantoor aan huis

Kantoor aan huis

We doen het steeds vaker, thuis werken en waarom ook niet. Thuis werken is voor de meesten een verademing maar voor anderen kan de verleiding te groot zijn om lekker op de bank te ploffen. Niet langer in de file staan en alles bij de hand vanuit huis. Of je nu een zzp-er bent of een mooie regeling hebt met je werkgever. Uit onderzoek is gebleken dat een goed ingerichte werkplek de productiviteit verhoogt. Onze collectie met prachtige Scandinavische design meubelen past zowel in huis als op kantoor dankzij de hoge kwaliteit en rustige uitstraling. Een goede werkplek heeft weinig afleiding. Maak je wanden neutraal en laat overbodige accessoires lekker in de woonkamer. Een fijne stoel aan een goed bureau maakt jouw eigen werkoase compleet. Staat jouw huis al te pronken met design objecten, waarom zou je dan de werkplek overslaan?

Artek_KG002_80A_A808

Zorg voor een natuurlijke lichtinval om zo de gehele dag de concentratie vast te kunnen houden. Op de foto is de Artek collectie gebruikt bestaande uit de KG002 stoel, A808 lamp en het Aalto 80A bureau.

Beetle-chair_Grossman-desk_Grossman-dresser-3_-Cobra-floor-lamp---anthracite-grey

Waar je je bureau ook plaatst, zorg dat deze alleen voor jouw werkzaamheden gebruikt wordt. Zo ga je toch elke ochtend naar je werk en is het meer dan een vrijblijvende hobby. Je zult zien dat je dan met zevenmijlslaarzen vooruit gaat. Op de foto is de colectie van Gubi gebruikt bestaande uit de Cobra vloerlamp, de Beetle stoel en het Grossman 62 bureau.

kaari-muurplanken

Heb je geen hele kamer over om te kunnen omtoveren tot kantoor? Gebruik dan bijvoorbeeld een mooie muurplank uit de Kaari serie. Links is de REB 010 gebruikt, rechts de REB 006.

birdy_table_grey

Maak de juiste keuze voor goede verlichting. Als je nog tot laat door werkt is goede verlichting van essentieel belang. In deze foto is de Northern Birdy bureaulamp gebruikt.

Heb je iets toe te voegen aan dit artikel? Laat dan hieronder een reactie achter.

Deel: