Design Kerstgeschenken 2017

Design Kerstgeschenken 2017
Het is nog vroeg maar de voorbereidingen voor de Kerst zijn bij ons al in volle gang. Kerst is het moment aan het eind van het kalenderjaar waarbij we stilstaan en elkaar een blijk van waardering geven. Een mooi Kerstgeschenk is daarbij natuurlijk zeer gepast. [caption id="attachment_1408" align="alignnone" width="1600"]kerstgeschenken Georg Jensen collectie[/caption]

Kerst cadeau's

De Sterk Online collectie bestaat uit prachtige design accessoires die als mooi cadeau gegeven kunnen worden. Familie en vrienden zullen er nog jaren plezier van hebben omdat de kwaliteit van de materialen en het ontwerp goed en tijdloos is. Bekijk hier onze geschenken uit voorraad zodat u ook op het laatste moment nog een fraai item kunt geven ;)

Zakelijke Kerstgeschenken

Naast de verkoop aan particuliere klanten zijn we bij Sterk Online gespecialiseerd in het maken van Kerstgeschenken voor de zakelijke klant. U kunt bij ons genieten van een mooie actieprijs bij de aankoop van grotere bulk orders. Geef uw werknemers aan het eind van het jaar een mooie blijk van waardering met een goed Scandinavisch design cadeau. Bestel alleen wel op tijd! Het wordt erg druk richting het einde van het jaar. Enkele merken uit onze collectie: Eva Solo, Eva TrioGeorg Jensen, Kay Bojesen, Holmegaard, Puik, W:Form, Blossom Books. [caption id="attachment_1407" align="alignnone" width="1600"]Eva Trio pannen collectie Eva Trio pannen collectie[/caption]

Kerstpakketten

Naast het verzorgen van bulk orders kunnen wij ook elk cadeau mooi inpakken zodat deze direct uitgedeeld kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan mooi kerstpapier, of wij kunnen een speciale doos ontwerpen met meerdere cadeau's.

Waardebon

Uw werknemers liever zelf laten kiezen? Ook dat kan natuurlijk! Wij maken graag een waardebon in ons systeem aan voor al uw werknemers met een bedrag naar wens. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of blader door de collectie.
Deel: