Lente winactie!

Lente winactie!

De lente is in volle gang en daarom verloten we 2x de Artek Riihitie plant pot Shape A t.w.v. €59,- per stuk in onze lente winactie. Kies uit 3 kleuren in de afmeting small. Perfect voor zowel binnen als buiten.

Artek Riihiti plant pot - Shape A

Artek Riihitie plant pot shape A

De Artek Riihitie Plant Pot is een ontwerp van Aino Aalto uit omstreeks 1937 en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. De Shape A uitvoering die we in de actie verloten is gemaakt van geglazuurd keramiek. De pot is handgemaakt en organisch van vorm. Je kent vast wel het beroemde ontwerp van haar man Alvar Aalto voor Iittala? Dat Aino ook een top ontwerpster is bewijst deze plant pot. De pot werd door Alvar en Aino Aalto gebruikt op het terras van hun huis aan de Riihitie Road in Helsinki, hier dankt de pot dus haar naam aan. De Riihitie Plant Pot werd gepresenteerd op de wereld tentoonstelling in Parijs in 1937, maar werd helaas niet direct in productie genomen. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.

Zo doe je mee aan de winactie:

riihitie winactie

Wil je graag één van de 2 potten winnen die we verloten? Volg dan de nodige acties hieronder en op 26 mei maken we dan de winnaars bekend om 20:00 uur!

  • Laat onder dit artikel een berichtje achter met een leuke reden waarom jij er graag 1 zou winnen en vermeld direct A = blauw, B = wit, of C = grijs voor de gewenste uitvoering.
  • Volg ons op social media dit mag Facebook of Instagram zijn. (klik op de linkjes)
  • Deel dit bericht met jouw vrienden en gebruikt #sterkonline zodat we het terug kunnen vinden. (optioneel)

Dat is alles ;) Veel succes!

Deel: