Magazijn opruiming bij Sterk Online

Magazijn opruiming bij Sterk Online

We hebben het nog nooit eerder gedaan maar zien het veel om ons heen. Een grootschalige magazijn opruiming bij Sterk Online is uniek en met kortingen tot wel 40% een mooie kans om Scandinavisch design aan te schaffen tegen gereduceerde tarieven.

Design in de aanbieding

We zijn ervan overtuigd dat de producten die wij verkopen in onze webshop absoluut de waarde hebben van de winkel adviesprijs. Rondlopend door ons magazijn zagen we stapels met prachtige design items liggen die het verdienen om bij iemand in huis te worden gebruikt. Na veel interne discussie hebben we besloten een selectie van onze voorraad enorm in prijs te verlagen om een groter publiek toegang te kunnen geven tot deze mooie artikelen. Daarnaast geeft ons dat weer de ruimte om op zoek te gaan naar nieuwe collecties. Een win - win situatie dus ;)

Sterk Online ruimt op

De items die we hebben geselecteerd zijn nieuw in originele verpakking. De verlaagde prijzen zijn alleen van toepassing op de items die we ook daadwerkelijk op voorraad hebben anders gaat natuurlijk het idee erachter verloren. Heb jij er al iets moois tussen zien staan? Wees er snel bij want op = op.

Klik hier om naar onze magazijn opruiming selectie te gaan.

Deel: