Met design de zomer door

Met design de zomer door

Het is zomer en daarom zitten we niet zoveel meer binnen waar de prachtige meubelen staan. Gelukkig zijn er ook tal van design producten die goed buiten zijn te gebruiken. Speciaal voor op het terras of voor onderweg. We hebben een aantal van onze favoriete producten voor buiten op een rijtje gezet.

PuikArt-Rare-en-Radiant

Een glaasje met het warme weer kan natuurlijk niet ontbreken. Lekker wat water met citroen. En dan is het wel zo gemakkelijk dat je voldoende drinken bij de hand hebt in bijvoorbeeld deze leuke karaf van Puik-Art. Tevens zijn er ook leuke glazen in dezelfde diamantvorm beschikbaar.

evasolo-fireglobe

De nieuwe FireGlobe van Eva Solo houdt je warm tot in de late zomeravonden. We genieten bij Sterk Online van heerlijk relaxen na een dag werken en dat kan perfect op het terras met een glaasje limonade of wijn met de voetjes voor deze leuke design haard voor buiten.

table-grill-spring

To-Go-Grill

Met het hele gezin, vrienden of lekker met z'n twee grillen aan tafel in de buitenlucht. Het kan perfect met de Eva Solo tafelgrill of To Go grill.

evasolo-tuinkaarsen

De zuilvormige kandelaar is zo ontworpen dat er zowel anti-muggen kaarsen, tuinkaarsen als de Eva Solo Olie brander in past. Verkrijgbaar in twee maten.

ho_lantaarn

Hou je van lang buiten zitten met een romantisch kaarsje? Dan is dit het perfecte product voor jou! De Holmegaard Lantaarn past perfect op de zomertafel voor de lange avonden en is vervolgens in de winter gemakkelijk en decoratief binnen te plaatsen.

Deel: