Nieuw Deens design bij Sterk Online: New Works

Nieuw Deens design bij Sterk Online: New Works
Sterk Online staat bekend om een prachtige collectie Scandinavisch design klassiekers. Maar we staan natuurlijk niet stil :) In 2015 is het Deense New Works gestart en groeit langzaam uit tot een bekend Deens design label. De collectie is chique Scandinavisch. De combinaties van materialen als natuursteen met glas of wol met metaal maken de ontwerpen uniek. Sinds oktober 2017 is New Works bij Sterk Online te vinden omdat het volledig voldoet aan de kernwaarden van kwaliteit en tijdloos Nordic design.

Het ontstaan van New Works

New Works is in 2015 begonnen met het maken van een serie sculpturen die experimenteel waren van natuurlijke materialen. Het vakmanschap voor het maken van deze objecten stond hoog in het vaandel. Onder de visie van creatief directeur Knut Benedik Humlevik is aan de hand van deze kernwaarden uitgebreid. Met Scandinavische roots veroverd New Works het wereldwijde publiek.

Een groeiende collectie Deense design

Eén van de eerste objecten uit de collectie was de Untiled (Concrete Chair), de Kizu lamp en een aantal kandelaren. Hier kun je mooi zien hoe belangrijk het gebruik van materiaal is voor de collectie. Vanuit hier werden diverse spiegels aan de collectie toegevoegd wat de nodige beweging en drama in de groeiende collectie bracht. [caption id="attachment_1432" align="alignnone" width="1400"]New Works Kizu lamp New Works Kizu lamp[/caption]

New Works wordt volwassen design merk

De kernwaarden worden niet losgelaten maar de toepasbaarheid van de objecten in het interieur mag wel vergroot. Zo is in 2017 de Covent Chair en diverse verlichting objecten aan de collectie toegevoegd. [caption id="attachment_1433" align="alignnone" width="1400"]New Works Covent Chair New Works Covent Chair[/caption] [caption id="attachment_1434" align="alignnone" width="1400"]New Works Karl-Johan lamp New Works Karl-Johan lamp[/caption] Ben je geïnteresseerd in meer informatie of in het aanschaffen van een item uit de New Works collectie? Bekijk het merk dan hier in onze webshop.
Deel: