Nieuwe collectie Northern Lighting

Nieuwe collectie Northern Lighting
Het Noorse design merk Northern Lighting komt in de herfst van 2017 met een prachtige nieuwe collectie lampen. Northern Lighting staat bekend om unieke ontwerpen van bekende product designers aangevuld met items van nieuwe design talenten die via competities hun ontwerpen kunnen indienen. Hierdoor blijft de collectie vooruitstrevend en toch tijdloos Scandinavisch.

Nieuwe lampen bij Northern Lighting

De luxe mond geblazen 'Say My Name' lamp heeft een make-over gekregen. De lamp die zowel in een tafelmodel als hanglamp verkrijgbaar is, nu in gerookt grijs mat of glanzend glas. De lamp geeft een serene uitstraling in het interieur. [caption id="attachment_1365" align="alignnone" width="1400"]Northern Lighting Say My Name lamp Northern Lighting Say My Name lamp[/caption] Na het succesvolle ontwerp van de Buddy bureaulamp is er nu de Buddy Wall. Dit wandlampje past perfect naast het bed of bijvoorbeeld in de hal. De zachte lijnen van de Buddy maken hem geschikt voor zowel traditionele als moderne interieurs. [caption id="attachment_1366" align="alignnone" width="1400"]Northern Lighting Buddy Wall wandlamp Northern Lighting Buddy Wall wandlamp[/caption] Onze meest favoriete toevoeging aan de collectie is de Balancer vloerlamp. Dit ontwerp is meer een kunstobject dan een lamp. De Northern Lighting Balancer is een ontwerp van Yuue. [caption id="attachment_1367" align="alignnone" width="1400"]Northern Lighting Balancer vloerlamp Northern Lighting Balancer vloerlamp[/caption] Enthousiast over de nieuwe collectie? Er is nog veel meer :) Wanneer je geen zin hebt in een grote hanglamp maar wel verlichting aan het plafond wenst kom je vaak voor een lastige opgave te staan. Met de Over Me lamp van ontwerpers Morten & Jonas heb je de perfecte oplossing. Zowel aan het plafond als aan de wand te bevestigen. [caption id="attachment_1368" align="alignnone" width="1400"]Northern Lighting Over Me lamp Northern Lighting Over Me lamp[/caption] Als laatste laten we graag de Birdy lamp zien die in de nieuwe kleur All Black beschikbaar is gekomen. De lamp heeft hierdoor een nog sterke uitstraling gekregen. [caption id="attachment_1369" align="alignnone" width="1400"]Northern Lighting Birdy vloerlamp Northern Lighting Birdy vloerlamp[/caption]

Meer van Northern lighting

Geloof het of niet, maar er is nog meer moois van Northern Lighting. Bekijk en shop hier alle items van het Noorse design lampen merk.  
Deel: