Nieuwe producten voor New Works

Nieuwe producten voor New Works

De collectie van New Works breidt uit. Het merk bestaat pas 3 jaar en heeft al een zeer volwassen collectie met hoge kwaliteit design producten. In 2018 presenteert het merk een verruiming van de collectie. Zo zijn er een aantal variaties gekomen op bestaande ontwerpen en geheel nieuwe items.

Stel je eigen tafel samen

De Florence tafel was voorheen in 1 maat te verkrijgen en vastgestelde configuraties. Nu kun je jouw eigen onderstel kiezen en hierop een blad. Het blad is nu te kiezen uit veel opties waaronder glas, gerookt glas, marmer en hout fineer. Dit geeft deze tafel 24 verschillende mogelijkheden en kom je in het bezit van een uniek model. Daarnaast is ook een nieuwe afmeting geïntroduceerd van ø145cm.

New Works Florence tafelNew Works Florence tafel

Nieuwe materialen

De Lantern hanglamp werd gemaakt van bone china. Dit had een ruwe structuur. Nu wordt deze prachtige lamp gemaakt van opaal glas, prachtig afgewerkt waardoor het model nog beter tot haar recht komt.

New Works Lantern hanglamp New Works Lantern hanglamp

De Lantern lampen zijn nu ook verkrijgbaar als vloerlamp en als tafellamp.

New Works nieuwe Lantern vloerlamp en tafellamp

New Works nieuwe Lantern vloerlamp en tafellamp

De Kizu lamp is een van de meest uitgesproken ontwerpen van New Works. Je herkent hem direct van het model is zeer karaktervol. De voet is nu in een zwart marmer uitvoering beschikbaar naast de wit marmeren versie. Ook is er een kleiner model bijgekomen.

New Works Kizu lamp New Works Kizu lamp

Al deze nieuwe producten zijn via onze webshop te bestellen. Bekijk hier de collectie van New Works. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice.

Deel: