Nieuwe studio New Works

Nieuwe studio New Works

Het Deens merk New Works heeft haar studio volledig vernieuwd. We waren zo onder de indruk dat we je graag wat foto's laten zien met een mooie sfeerimpressie. We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt!

Sensueel Deens design

De nieuwe studio van New Works straalt een heerlijke sensuele Deense design sfeer uit. De studio is gevestigd in Kopenhagen en wij zijn fan! Het kleuren pallet straalt een meer volwassen vibe uit voor het relatief jonge New Works. Natuurlijke materialen en hoge kwaliteit in afwerking tonen een nieuwe moderne visie op Nordic design. Oké en dan nu de sfeerimpressie :)

Sfeerimpressie studio New Works

new works studio

We zien hier de beroemde Covent chair en de Rise & Shine spiegel in de achtergrond. Boven de tafel hangen de Lantern hanglampen.

new works studio

Dat de nieuwe studio staat voor luxe Deens design maakt deze afbeelding wel duidelijk. We zien hier opnieuw de Covent chair en de Lantern hanglampen.

new works studio

Het sensuele karakter in de studio wordt bereikt met hoge kwaliteit hangende stoffen als een gordijn gestikt. Ze brengen warmte en rust in de ruimte en de warme tinten geven een prettige sfeer.

new works studio

New Works kiest in haar collectie voor natuurlijke materialen en die komen mooi samen in deze foto. De marmeren voet van de Kizu lamp, het eiken en wol van het Mass daybed en het messing van de Aura tafelspiegel.

Ben je na het zien van deze beelden ook zo'n fan geworden van deze nieuwe Nordic design sfeer? Bekijk dan hier de collectie van New Works in onze webshop.

Deel: