MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Nieuws

 • Magazijn opruiming bij Sterk Online

  Magazijn opruiming bij Sterk Online

  Grootschalige magazijn opruiming bij Sterk Online is uniek en met kortingen tot wel 40% een mooie kans om Scandinavisch design aan te schaffen tegen gereduceerde tarieven.

 • Nieuwe studio New Works

  Nieuwe studio New Works

  Het Deens merk New Works heeft haar studio volledig vernieuwd. We waren zo onder de indruk dat we je graag wat foto's laten zien met een mooie sfeerimpressie.

 • Vernieuwde webshop Sterk Online

  Vernieuwde webshop Sterk Online

  We zijn super blij en trots te melden dat we onze webshop volledig hebben vernieuwd. Ondanks onze kennis van designmeubelen en verlichting moeten ook wij meebewegen in het snel vernieuwende online landschap.

 • IMM Cologne 2019

  IMM Cologne 2019

  Design beurzen zijn voor ons jaarlijks een belangrijk bezoek waard. Zo komen we zelf in aanraking met alle mooie nieuwe meubelen en lampen. In dit blog laten we een selectie merken zien die ons opvielen op IMM Cologne 2019.

 • Orgatec 2018

  Orgatec 2018

  Orgatec is één van de belangrijkste beurzen als het gaat om kantoormeubelen en kantoor inrichting. Zoals elk jaar bezoeken we met het Sterk Online team de Orgatec beurs in keulen.

 • Nieuwe producten voor New Works

  Nieuwe producten voor New Works

  De collectie van New Works breidt uit. Het merk bestaat pas 3 jaar en heeft al een zeer volwassen collectie met hoge kwaliteit design producten. In 2018 presenteert het merk een verruiming van de collectie.

 • De debuut collectie voor Northern

  De debuut collectie voor Northern

  Het merk Northern.no is wellicht bij sommigen van jullie bekend als Northern Lighting. Het team dat bekend staat als 'The Moodmakers' maakt sinds 2005 prachtige verlichting objecten vanuit Noorwegen.

 • Imm Cologne 2018 beeldverslag

  Imm Cologne 2018 beeldverslag

  Imm Cologne is de jaarlijkse meubelbeurs waar de nieuwe collecties getoond worden. Met het Sterk Online team proberen we hier elk jaar bij te zijn zodat we een goed beeld hebben van de laatste trends op

 • Alvar Aalto bibliotheek renovatie wint Finlandia-prijs

  Alvar Aalto bibliotheek renovatie wint Finlandia-prijs

  De Alvar Aalto bibliotheek renovatie wint Finlandia-prijs voor architectuur 2017. De belangrijkste architectuurprijs van Finland is toegekend aan JKMM en Arkkitehdit NRT Oy voor hun renovatie van de universiteitsbibliotheek van Aalto in Otaniemi.

 • Maison et Objet september 2017

  Maison et Objet september 2017

  We bezoeken met het Sterk Online team vele design beurzen waaronder Maison et Objet om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Als webshop zijnde zien we

Pagina