Nordik Living Style Event

Nordik Living Style Event
We hebben een leuk nieuwtje voor alle Scandinavië liefhebbers. Eind november wordt het Nordik Living Style Event georganiseerd met interieur, fashion, food en travel. style-event-1024x576

Sterk Online ontmoeten

Wil je het Sterk Online team eens in het echt ontmoeten en onze prachtige meubelen bewonderen? Kom dan op 26 en 27 november naar Volvo Svala in Haarlem. Op het event zijn tal van leuke winkels en organisaties te vinden met liefde voor Scandinavië. Wij staan er zelf met een een selectie luxe meubelen en verlichting. Je kunt ze zelfs direct op het event bij ons bestellen :)

Wat kun je verwachten op de Sterk Online stand

[caption id="attachment_936" align="alignnone" width="1500"]OX Denmarq - één van de merken die we zullen laten zien. OX Denmarq - één van de merken die we zullen laten zien.[/caption] Ox Denmarq heeft een prachtige collectie hand gestikt lederen meubelen en daarnaast een aantal prachtige marmeren tafels. We plaatsen op onze stand een kleine selectie hiervan! [caption id="attachment_1003" align="alignnone" width="1024"]Asplund Kilt dressoir Asplund Kilt dressoir[/caption] Asplund is minimalistisch en luxe handwerk uit Zweden. Kleinschalig wordt door de beste meubelmakers de objecten gemaakt. Het Kilt dressoir zal te bewonderen zijn in Haarlem. [caption id="attachment_1004" align="alignnone" width="1024"]Gubi Grasshopper vloerlamp Gubi Grasshopper vloerlamp[/caption] Gubi is één van ons meest populaire merken en kan daarom natuurlijk niet ontbreken. De Grasshopper vloerlamp van Greta Grossman is een absoluut design icoon. [caption id="attachment_1005" align="alignnone" width="1024"]Artek Kaari ronde tafel met Artek 60 kruk Artek Kaari ronde tafel met Artek 60 kruk[/caption] De gebroeders Bouroullec timmeren hard aan de weg. De Kaari serie met een knipoog naar Alvar Aalto is de nieuwste toevoeging aan de collectie van Artek.

Zet het in je agenda

Zet jij 26 en 27 november in je agenda voor het Nordik Living Style Event? Bestel hier je kaartje, of koop hem aan de kassa op het event. Geef hier aan of je komt op onze Facebook pagina!

Meedoen met onze win actie!

Twijfel je nog om te komen? Laat ons je overtuigen met onze mooie win actie. Op het event zullen we een Artek 60 kruk van ontwerper Alvar Aalto verloten. Dit doen we op zondag aan het eind van de dag onder alle inschrijvingen op het event. Bekijk hieronder de prachtige video van de making of van de kruk.
Deel: