Nordikliving Style Event, onze ervaring

Nordikliving Style Event, onze ervaring
Afgelopen weekend, 26 en 27 november, stonden we met het Sterk Online team op het Nordikliving Style Event. Het was voor het eerst dat wij aan zoiets mee deden en als webshop een super goede kans om onze klanten in het echt te kunnen ontmoeten. We hebben veel aandacht in onze stand gestoken en kwamen met een behoorlijke ombouw zodat wij twee lampen op konden hangen ;) Met een houten achterwand hebben we een mooie Scandinavische setting weten neer te zetten.

Video verslag van Furnlovers

Heb je geen zin om helemaal naar beneden te scrollen en de mooie foto's te bekijken? Bekijk dan de leuke video van blogster Mariëlle van Furnlovers. Wil je daarna alsnog de foto's bekijken, scrol dan vrolijk naar beneden :)

Samenwerking met Scandinavian Living

Op het Nordikliving Style Event werkte we samen met Scandinavian Living by Bo Bedre, een Nederlandse uitvoering van het grootste Nordic woonmagazine van Noord Europa. Onze meubelen stonden op twee stands te pronken.

Romantiek

Onze stand had een ruige, romantische uitstraling met o.a. een prachtige lederen fauteuil van OX Denmarq. Veel messing en rvs accessoires die stonden te schitteren van het merk Georg Jensen en een luxe eettafel met verlichting erboven van Artek. [caption id="attachment_1062" align="alignnone" width="1600"]nordikliving style event ervaring Sterk Online stand overzicht[/caption]

De stand van Sterk Online met prachtig kunstwerk

De stand trok erg veel aandacht. We hebben een mooie combinatie weten te maken tussen design klassiekers en wat onbekende stukken voor een goede mix van herkenning en verassing. Op de achterwand hing een prachtig kunstwerk van Atelier Sijbrand welke te koop is. [caption id="attachment_1063" align="alignnone" width="1600"]Lounge corner bij Sterk Online Lounge corner bij Sterk Online[/caption] Onze stand op het Nordikliving Style Event was een kleine woonkamer. Daar hoort natuurlijk een lounge hoek bij en die hebben we neergezet met de OX Denmarq KS stoel. Deze trok enorm veel aandacht :) We vonden het super leuk om te zien dat stellen en gezinnen om beurten in de stoel gingen zitten en hem alvast een plekje gaven in het interieur bij hen thuis. De Deck salontafel is tevens van OX Denmarq, hier te zien in de uitvoering met een zwart marmeren blad en een hout met lederen tray op een zwart frame. Het design icoon van Gubi, de Grasshopper, zorgt voor de verlichting. [caption id="attachment_1064" align="alignnone" width="1067"]Accessoires van messing en rvs Accessoires van messing en rvs[/caption] In een leefbaar interieur horen natuurlijk prachtige accessoires. We hebben onze keuze gemaakt voor Georg Jensen. Hier is een kleine selectie te zien uit de Ilse serie samen met de Cobra kandelaren. img_1724 Op de hoek van onze stand stond deze prachtige opstelling met Artek meubelen. De Domus stoel van Ilmari Tapiovaara in combinatie met de kleine ronde tafel uit de Kaari serie van Artek van ontwerpers duo Bouroullec. Erboven hangen de beroemde Golden Bell hanglampen van Alvar Aalto. img_1727

Meubelen in het echt ervaren

Even proberen :) Het leuke aan het Nordikliving Style Event is dat we onze klanten de meubelen konden laten aanraken en voelen. Iets dat via internet natuurlijk onmogelijk is. img_1730 En daarna natuurlijk wel weer even alles netjes leggen :) img_1723 Naast de prachtige meubelen hebben we meer dan voldoende folder materiaal kunnen tonen aan de bezoekers. Op het Asplund dressoir in de achtergrond staan accessoires van Georg Jensen, Normann Copenhagen, Luster en Puik-Art. De Dome lamp is van Mater waarvan we ook een prachtige zwarte kruk hadden staan. img_1715 We hebben voor de gelegenheid speciaal ons eigen magazine gemaakt dat hier op tafel ligt. Hier hebben we super goede reacties op gekregen en de bezoekers hebben een waardevol aandenken kunnen meenemen. img_1684 Cornelis en Kim na een dag hard zwoegen met de opbouw.

Scandinavische rust

De stand van Scandinavian Living heeft een heel andere uitstraling gekregen. Hier hebben we gekozen voor een typisch Scandinavische look. [caption id="attachment_1072" align="alignnone" width="3264"]Het team van Scandinavian Living Het team van Scandinavian Living[/caption] De hoofdredactie van Bo Bedre zorgde voor de opening van het event en helpt hier nog even goed mee met de finetuning op de stand. img_1733 We zien hier een prachtige combinatie meubelen van het Zweedse Lundbergs Möbler en van Balzar Beskow op een karpet van het Deense Fabula Living. Met name op de Arko tafel kregen we enorm veel goede reacties :) img_1736 Natuurlijk kon je ook hier even bijkomen. De Mammoth stoel is van NORR11. Een prachtig gebogen houten stoel met een zachte wol bekleding. Ernaast staat de Hans vloerlamp van Pholc.

Winactie

In de video hieronder maken Wil Pul van DeenseDingen.nl en Cornelis Tinga van SterkOnline.nl de winnaars bekend van de winactie die werd gehouden op het Nordikliving Style Event. Van harte gefeliciteerd! We willen iedereen hartelijk bedanken die is gekomen! Voor de mensen die het niet wisten te vinden afgelopen weekend hebben we gelukkig de foto's nog :) We danken de organisatie voor een foutloos management en zeer hartelijke ontvangst! Voor ons is een vervolg vanzelfsprekend.  
Deel: