Opgeruimd staat netjes

Opgeruimd staat netjes
De zon laat zich al weer steeds vaker zien en we trekken massaal naar buiten. Dan is het natuurlijk wel zo fijn dat het er binnen opgeruimd en netjes uitziet. Je kunt natuurlijk beginnen met de grote schoonmaak maar vaak is dat nog niet genoeg :) Berg de spullen  die je niet veel gebruikt op in een kast en het ziet er ineens een stuk rustiger uit, want opgeruimd staat netjes.

Meer ruimte in huis

Wist je dat veel losse spullen verspreid door het huis de ruimte er kleiner uit doet zien? Berg de items die je toch niet gebruikt op in een mooie kast met deurtjes zodat je ze niet ziet. Je hebt direct een mooi meubelstuk in huis. Scandinavische kasten hebben een kalme uitstraling en doen de ruimte wat groter lijken dan bijvoorbeeld een exemplaar van Brocante. De overige spulletjes die je nog wel gebruikt of gewoon erg mooi zijn plaats je in groepjes waardoor er meer vloer oppervlak zichtbaar wordt en de ruimte dus groter lijkt.

Kasten met deurtjes

We hebben onze favoriete kasten met deurtjes voor je uitgelicht hieronder. We zijn zelf groot fan van dressoirs omdat je hier bijvoorbeeld mooie kunst op kunt plaatsen of een schaal voor je sleutels. [caption id="attachment_1250" align="alignnone" width="1200"] Asplund Kilt K2 60:180/D dressoir[/caption] Voor de liefhebber van minimalisme is de Asplund Kilt en mooie keuze. De binnenzijde is bekleed met prachtig fineer en het grafische patroon op de voorkant geeft hem karakter. [caption id="attachment_1251" align="alignnone" width="1400"] Ruijch Retro opbergkast[/caption] De Ruijch Retro opbergkast is van Nederlands fabrikaat. Het ontwerp is helemaal Scandinavisch met een Retro '60 uitstraling. De grote kast weegt maar liefst 90kg en je kunt er dus een heleboel in kwijt :)

Stel jouw spullen ten toon

In onze collectie hebben we ook een aantal luxe stellingkasten en open dressoirs. Jouw spullen zijn dan opgeruimd maar je kunt ze toch blijven zien. Super mooi als je bijvoorbeeld veel boeken hebt gecombineerd met een aantal souvenirs en kunst stukken. [caption id="attachment_1252" align="alignnone" width="1400"] OX Denmarq Railway kast[/caption] Een liefhebber van massieve materialen? De Railway kast van OX Denmarq bestaat uit staal of messing steunen met marmeren planken. [caption id="attachment_1253" align="alignnone" width="1400"] Normann Copenhagen One Step Up[/caption] De One Step Up open kast van Normann Copenhagen is verkrijgbaar in een hoog en een laag model. Twee mooie staanders met planken ertussen. Een eenvoudig idee met een mooie uitstraling.

Hang jouw kast aan de muur

Liever een kast aan de wand? Nog meer vloer oppervlak dat zichtbaar is waardoor de kamer groter lijkt. Met de Flip losse units van Nordic Tales maak je jouw kast zo groot als je zelf wilt. [caption id="attachment_1254" align="alignnone" width="1400"] Nordic Tales Flip boekenplank[/caption] Ten slotte laten we graag de hoge kast REB 009 uit de Kaari collectie zien voor Artek. Een ontwerp van de gebroeders Bouroullec. [caption id="attachment_1255" align="alignnone" width="1400"] Artek Kaari REB 009[/caption] Nog niet genoeg? Bekijk hier dan al onze kasten en planken!
Deel: