Puik-Art design sale

Puik-Art design sale
We hebben onlangs een blog geschreven over de groots vernieuwde collectie van Puik. De nieuwe stijl, nieuwe naam en nieuwe producten. De volgende stap is gemaakt voor het Nederlandse design label. Dit betekend dat wij de oude, toch zeker nog mooie, collectie uit ons magazijn tegen sterk gereduceerde prijzen weg doen.

Puik-Art sale

De oude collectie leuke Dutch Design producten uit van Puik-Art maken plaats voor nieuwe, en daar kun jij van profiteren. We hebben deze items sterk in prijs verlaagd. Hieronder lichten we er enkele uit. Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij! [caption id="attachment_1401" align="alignnone" width="1400"]Puik-Art Octray dienblad Puik-Art Octray dienblad[/caption] Het dienblad heeft een unieke vorm en is handig op te pakken van de tafel door de slim vormgegeven onderzijde. De kopjes gaan niet snel glijden vanwege de lichte rubber coating. [caption id="attachment_1402" align="alignnone" width="1400"]Puik-Art Maple kapstok Puik-Art Maple kapstok[/caption] De Puik-Art Maple kapstok is geïnspireerd op het vallende zaadje van de Maple tree. Een opvallende verschijning in de hal of slaapkamer. [caption id="attachment_1403" align="alignnone" width="1400"]Puik-Art Keyker 2.0 spiegel Puik-Art Keyker 2.0 spiegel[/caption] Deze leuke ronde Keyker 2.0 spiegel bestaat voor de helft uit spiegel glas en de andere helft uit metaal. Met de bijgeleverde magneetjes kun je deze als magneetbord gebruiken om bijvoorbeeld je sleutels of notities aan te bevestigen in de hal. [caption id="attachment_1404" align="alignnone" width="1400"]Puik-Art Alfred flesopener Puik-Art Alfred flesopener[/caption] De Alfred flesopener heeft een uniek grafisch patroon. Een leuke start voor een gesprek over design tijdens een drankje

Meer van Puik-Art

Benieuwd naar meer aanbiedingen van Puik-Art? Bekijk ze dan snel in de online shop. Hier is ook de nieuwe collectie al te vinden en te bestellen.  
Deel: