Scandinavian Living no 3 2019

Scandinavian Living no 3 2019

De nieuwe uitgave van ons favoriete magazine ligt weer in de winkels. Scandinavian Living by Bo Bedre is wat ons betreft een must read voor de Scandinavië liefhebber. Het blad staat vol prachtige binnenkijkers, design klassiekers en nieuwe ontdekkingen uit het Hoge Noorden.

Onze favoriete artikelen uit Scandinavian Living 3 / 2019:

minihuis op maat

Mini huis op maat

Je leest veel over tini houses de laatste tijd. Het mini huis is iets groter. We trekken met ons allen naar de stad waardoor daar steeds minder ruimte is. Nog steeds kun je er heel prettig wonen wat dit artikel laat zien. De woning in Oslo heeft 48 m2 en heeft prachtige maatwerk details.

egernsund huis

Egernsund Huis

De architect Bo Fredriksen droomt al sinds zijn jonge jaren van een minimalistisch huis dat hij nu aan de Deense kant van het Flensburger Fjord heeft weten neer te zetten. We zijn groot fan van de minimalistische look maar vooral van het bad dat uitkijkt over het water.

huis in het bos

Huis in het bos

Maria en Felix Meeske werden verliefd op een stuk grond in het puntje van het Deense Seeland. De prachtig naaldbomen maakte dit een idyllische plek voor hun droomhuis. We zijn fan van de verticaal geplaatste naaldhouten afwerking van het huis. Hierdoor krijgt het een typische Scandinavische uitstraling.

Deze editie staat natuurlijk nog veel meer gevuld met prachtige artikelen. Heb jij hem al binnen? Je kunt ook voordelig een abonnement nemen door hier te klikken.

Deel: