Scandinavische kerstgeschenken

Scandinavische kerstgeschenken
In Scandinavië is Kerst het grootste feest van het jaar, de producenten van design artikelen spelen hier uiteraard goed op in. Zo maakt bijvoorbeeld Georg Jensen ieder jaar een uniek kerststuk in gelimiteerde oplage, deze kerstgeschenken zijn dan ook zeer geliefd bij verzamelaars. In Nederland is het ook gebruikelijk om met Kerst groots uit te pakken, denk aan de mooi gedekte tafel en prachtige kerstgeschenken. Nu denkt u misschien: ‘begint het nou steeds vroeger’? Kerst is ook wel een beetje het feest voor de perfectionist onder ons. En daarom kan er niet genoeg voorbereidingstijd zijn om het stress niveau beheersbaar te houden.

Een mooi gedekte kersttafel

[caption id="attachment_939" align="alignnone" width="1024"]Een mooi gedekte tafel Een mooi gedekte tafel[/caption] Met een groot of klein gezelschap dineren is een vast onderdeel van de kerstviering. Het zilver komt uit de kast en het mooiste servies. Het prachtige Deense designmerk Georg Jensen heeft een mooie bestek collectie waarbij de originele zilveren items zijn vervangen voor RVS, betaalbaar en onderhoudsarm. Bekijk onze prachtige bestek collecties hier, en ons servies collectie hier. Staat het item van uw wens er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Kerstversiering

[caption id="attachment_940" align="alignnone" width="1024"]Seasonal kandelaar Seasonal kandelaar[/caption] [caption id="attachment_941" align="alignnone" width="1024"]Bernadotte schaal met kaarsen Bernadotte schaal met kaarsen[/caption] Het huis in kerstsfeer brengen met mooie versieringen is zowel in Scandinavië als Nederland een traditie. Als het buiten donker & koud is kunt u met kaarsen binnen een warme sfeer creëren. Bekijk hier onze collectie kandelaren. Staat het item van uw wens er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Kerstgeschenken

Onze collectie heeft verschillende merken met items die zeer geschikt zijn om cadeau te geven. Prachtige merken als Georg Jensen en Eva Solo, maar ook Normann Copenhagen of Hey-Sign en Holmegaard. Heeft u de leuke houten dieren van Kay Bojesen al bekeken? Het cadeau hoeft niet altijd groot, kerst is ook een moment van waardering voor elkaar. Het feit dat je aan een ander denkt is al meer dan voldoende. Echter, groots uitpakken mag natuurlijk altijd ?! [caption id="attachment_942" align="alignnone" width="1024"]Kerstgeschenken Kerstgeschenken[/caption]

Zakelijke kerstgeschenken

Een kerstgeschenk aan het einde van een goed jaar is een mooie blijk van waardering. Wilt u uw medewerkers ook een kerstpakket geven met (zelf uitgekozen) items van hoge kwaliteit? Neem dan contact op met onze klantenservice, we maken graag een passende offerte. Lees hier ons eerdere blog artikel met een aantal leuke suggesties voor kerstgeschenken.
Deel: