Sterk Online op Creative Life Event

Sterk Online op Creative Life Event
Sterk Online is regelmatig te vinden op diverse events en beurzen. Toen we werden benaderd voor het Creative Life event stonden we te springen om er onze producten neer te zetten vanwege de geweldige locatie. De Werkspoor Kathedraal in Utrecht heeft een ruig en industrieel karakter maar voelt toch heel huiselijk aan.

Creative Life 2017

Creative Life is 3 dagen lang neuzen tussen allerlei creatievelingen. Voor Sterk Online een goede kans om ook mensen die nog wat minder bekend zijn met onze collectie kennis te laten maken. De stand ving in de ochtend prachtig het licht door de ramen van het enorm hoge plafond. Zoals altijd proberen we een toegankelijke stand te maken met luxe meubelen die een breed publiek aanspreekt. De huiskamer zoals we hem hebben opgezet bevat o.a. deze eetkamer set met een tafel en stoelen van Artek en een kruk van Puik-Art. De mooie vilten telefoon hoesjes van Hey-Sign liepen als een trein. Een leuk item om mee te nemen voor een niet al te hoge prijs en toch een mooi kwaliteit product. Het leuke aapje van Kay Bojesen zei iedereen gedag en trok veel aandacht. Veel mensen kende hem nog van vroeger en haalde met ons herinneringen op. De stand bevatte ook nog het sprekende Kilt dressoir van Asplund met hierop diverse accessoires van Puik-Art, Gubi en Kay Bojesen. Een lounge plek bestond uit de luxe lederen fauteuil van OX Denmarq met de Deck tafel op een carpet van Fabula. De Gubi Grasshopper vloerlamp vergezelde de set. Aan de wand een leuk lampje van Pholc en een poster van W:Form.

De sfeer op Creative Life

Het event werd enorm druk bezocht en de sfeer was goed. Diverse koffie karretjes en foodtrucks met lekkere vegetarische gerechten waren er te vinden. Zie hieronder een impressie.  
Deel: