MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Tips

 • Scandinavian Living no 3 2019

  Scandinavian Living no 3 2019

  De nieuwe uitgave van ons favoriete magazine ligt weer in de winkels. Scandinavian Living by Bo Bedre is wat ons betreft een must read voor de Scandinavië liefhebber. Het blad staat vol prachtige binnenkijkers, design klassiekers en nieuwe ontdekkingen.

 • Lente winactie!

  Lente winactie!

  De lente is in volle gang en daarom verloten we 2 Artek Riihitie plant potten in onze lente winactie. Kies uit 3 kleuren in de afmeting small van Shape A. Perfect voor zowel binnen als buiten.

 • Bauhaus bestaat 100 jaar

  Bauhaus bestaat 100 jaar

  In 2019 viert Bauhaus haar 100 jarig bestaan. Bauhaus is een vernieuwende kunst- en ontwerpvorm die start bij de opening van een nieuwe academie voor architecten, kunstenaars en ontwerpers.

 • Top 5 Sint cadeautjes

  Top 5 Sint cadeautjes

  Sinterklaas is in het land en uit ervaring weten we dat het vinden van een goed cadeau een beste opgave kan zijn. Heb je lootjes getrokken of laat je het helemaal over aan de Sint en staat er op 5 december

 • Winactie Brick kussen

  Winactie Brick kussen
  De winnaar is reeds getrokken voor de actie.

  Winactie!

  De dagen worden kouder en donkerder. Je interieur krijgt eenvoudig een kleur boost met de imposante Brick
 • Het verlangen naar Stijl

  Het verlangen naar Stijl

  Het is geen geheim dat wij zijn gevestigd in het mooie Den Haag waar al maanden lang overal de strakke lijnen van Mondriaan te zien zijn. Winkelpanden, restaurants, kantoren en zelfs het gemeentehuis

 • Modern Life! - HAM

  Modern Life! - HAM

  Vijf Finse musea slaan de handen ineen om het 100 jarig onafhankelijkheid van Finland te vieren. De musea tonen hoogtepunten van Finse architectuur, ontwerp, beeldende kunst en fotografie

 • Abstract: The Art of Design

  Abstract: The Art of Design

  Voor de liefhebber van design in het algemeen is de nieuwe serie op Netflix een heerlijke wegkijker. We zijn ons er niet altijd van bewust maar de wereld om ons heen is voor een groot deel vormgegeven.

 • Adventure That Knows No Limits

  Adventure That Knows No Limits

  Het Zweedse automerk Volvo is net als wij zeer geïnteresseerd in interieur design. Daarom volgen we dit bedrijf op de voet. De Sterk Online redactie kwam hierbij een prachtige nieuwe video tegen waarbij je bijna vergeet dat het om een auto reclame gaat.

 • Before the Flood

  Before the Flood

  Bij Sterk Online hebben we heel bewust voor hoge kwaliteit Scandinavisch design meubelen gekozen. Een product dat sterk en tijdloos is hoef je niet elke 5 jaar te vervangen en dat is natuurlijk een lage belasting voor de natuur. In dit kader vonden we de nieuwe documentaire van Leonardo DiCaprio 'Before The Flood' in samenwerking met National Geographic. Hier werden we enorm door geïnspireerd!

Pagina