Vernieuwde webshop Sterk Online

Vernieuwde webshop Sterk Online

We zijn super blij en trots te melden dat we onze webshop volledig hebben vernieuwd. Sterk Online is een webwinkel die je kunt zien als een niche speciaalzaak op de chique winkelstraat. Onze collectie bestaat uit hoogwaardig Scandinavisch design meubilair, verlichting en accessoires. Maar ondanks onze kennis van designmeubelen moeten ook wij meebewegen in het snel vernieuwende online landschap. Sinds 2010 hebben we onze eigen winkelsystemen opgebouwd maar in 2018 hebben we moeten besluiten een tandje bij te schakelen en hulp in te roepen van de specialisten. Een lang traject van ontwikkelen gaf ons ook de mogelijkheid de vormgeving van de shop helemaal naar wens opnieuw op te zetten. En we vinden zelf dat het resultaat er mag zijn.

De digitale ontwikkeling van Sterk Online

Oprichter Cornelis Tinga is begonnen in 2010 met het samenstellen van een collectie vanuit liefde voor tijdloos design gecombineerd met een duurzame kwaliteit. Duidelijk is dan dat je hiervoor bij Scandinavisch design komt. De webshop heeft hij volledig zelf opgezet waarna dit stapsgewijs is uitgebouwd. Zonder directe kennis heeft hij veel moeten leren. De eisen voor het runnen van een goede webshop zijn vandaag de dag veel groter geworden. Veiligheid, het updaten van de collectie en het stabiel laten draaien van de server zijn specialistische taken. In 2018 is dan ook besloten een heel nieuw, veel proffesioneler systeem op te zetten dat goed met de nieuwe eisen voor de toekomst overweg kan. Cornelis kan zich nu eindelijk meer bezig houden met klanten en de collectie waar het allemaal om begon.

Nieuw webdesign sterkonline.nl

Een nieuw systeem geeft nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Het nieuwe ontwerp moet natuurlijk herkenbaar zijn voor trouwe klanten maar een frisse look geeft veel positieve energie aan het team dat ermee werkt en natuurlijk aan de bezoekers. Veel informatie zoals levertijden, voorwaarden en verzend en betaalmethoden zijn natuurlijk verplicht naast een goede omschrijving van het product maar we wilde de focus leggen op de prachtige afbeeldingen die nu volledig scherm kunnen worden bekeken. Er valt nu veel gemakkelijker door de collectie te bladeren en al het overbodige hebben we weggehaald waardoor het een rustige winkelervaring biedt. Omdat mobiel verkeer steeds belangrijker is hebben we hier speciale aandacht aan gegeven.

Genoeg over de nieuwe shop ;) het is tijd om de collectie te bekijken!

Deel: