Zomersluiting fabrikanten

Zomersluiting fabrikanten
Via dit bericht willen wij graag onze klanten op de hoogte brengen van de zomersluiting van onze fabrikanten. Het gehele jaar worden prachtige meubelstukken met de hand gemaakt. In het hoge Noorden is inmiddels ook de zon doorgebroken en nemen de meeste fabrikanten even een verdiende pauze van een paar weken. Zomervakantie

Vertraagde levertijden

We weten niet altijd exact de vakantie data van onze leveranciers maar in de maanden juli en augustus nemen de meeste een paar weken pauze. Het gevolg hiervan is dat na deze vakantie weer met frisse moed begonnen zal worden aan de productie van uw bestellingen, maar ook dat het in deze periode ietsje langer kan duren voor u het in huis heeft.

Wij zijn gewoon open

Ons team neemt in shifts vakantie waardoor er altijd een aanspreekpunt is, ook in de warme zomer maanden. Uw bestellingen worden gewoon verwerkt en in de meeste gevallen slechts met 1 a 2 weken vertraging geleverd. Uiteraard worden items uit onze ruime voorraad direct verzonden zoals u dat van ons gewend bent. Een vraag over uw bestelling? Neem rustig even contact met de klantenservice op.
Deel: