Mater Design

Mater is een Deens design merk dat zich kenmerkt door eco bewust en sociaal verantwoorde productie van design. Mater is Latijn voor moeder. Het merk heeft drie kernwaarden: design, vakmanschap en esthetiek. Met een kleine selectie designers wordt de collectie neergezet van tijdloze ontwerpen. De duurzame kwaliteit producten kunnen een leven meegaan en hierdoor ontstaat een speciale hechting. Mater doet haar best om de locale bevolking te betrekken bij de productie. Het merk Mater is opgericht in 2006 en is o.a. de winnaar van de 'Best Debut Design Brand' van het bekende blad Wallpaper*.

Deens design van Mater

Mater is een prachtig Deens design merk dat is gestart in 2006. De ontwerpen zijn tijdloos en passen perfect in de herkenbare traditie van Deens design. Deens designs staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Natuurlijke materialen zoals hout en leder voeren de boventoon. De meubelen en lampen zijn grotendeels handgemaakt.

 

mater lampen
mater sideboard
mater meubelen

 

Eco vriendelijke design meubelen

Mater is een merk dat zich met name inzet voor haar omgeving. Dit is iets wat je wel vaker terugziet bij merken uit het Noorden maar Mater zet zich ook daadwerkelijk actief in, met name als lid van De United Nations Global Compact. Bij de productie van Marter meubelen en lampen wordt gebruik gemaakt van locale vakmensen en gekeken naar de impact van gebruikte materialen.

 

Mater design meubelen en lampen

Sterk Online is officieel merk dealer voor het Deense Mater. Dit betekend dat u bij ons terecht kunt voor de gehele collectie en u bij ons volwaardige garantie krijgt. Wilt u Marter producten gebruiken voor een project? Vraag dan onze klantenservice om een mooie scherpe offerte.