Merken

Scandinavisch design merken uit de collectie van Sterk Online. Sterk Online heeft een prachtige collectie samengesteld uit hoogwaardige Scandinavische merken. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop tezamen met een tijdloze uitstraling. Sterk Online verkoopt alleen echte originele design meubelen, verlichting en accessoires en is volwaardig dealer van de onderstaande merken. Dit betekend dat wanneer u een product niet in onze collectie kunt vinden, wij dit wel kunnen leveren en daarnaast alle fabrieksgaranties ondersteunen. Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Selecteer het merk naar uw wens om de producten te bekijken: 

Selecteer het merk naar wens om de producten te bekijken


Scandinavisch design merken

Sterk Online is officieel merk dealer van alle producten in haar collectie. We zijn altijd op zoek naar merken en producten die perfect aansluiten bij de Scandinavische stijl en manier van leven. Duurzaamheid, kwaliteit en tegen de wegwerpmentaliteit. Een Scandinavisch design product is bewust gekozen om haar tijdloze ontwerp en onmiskenbare kwaliteit. Hierdoor past een Scandinavisch design product in vrijwel elk interieur en gaat het langer mee dan gemiddeld.

 

Wat is Scandinavisch design

Scandinavisch design kenmerkt zich door duurzame materialen zoals hout, metaal, wol en glas. De vorm is tijdloos en herkenbaar. Een Scandinavisch interieur geeft rust, een echt 'thuisgevoel'. Het grote voordeel van de tijdloze producten is dat ze vrijwel allemaal goed met elkaar te combineren zijn en nauwelijks verouderen.

 

100% originele merk producten

Bij Sterk Online vindt u alleen 100% originele merk producten die uit Scandinavië komen of het Scandinavisch design in de collectie tot uiting brengen. Geen replica!