MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Fjordfiesta is een prachtige meubelmerk uit Noorwegen. De start van Fordfiesta begon in 2001 door architect en oprichter Paul Lunder met de herintroductie van de beroemde en tijdloze Scandia stoelen serie van Hans Brattrud uit de jaren 1950. Fordfiesta staat stevig in de designtraditie Scandinavisch design van de 21e eeuw en is zich erg bewust van ethische waarden en een milieuvriendelijke productie van de meubelen. De intentie van Fordfiesta is om meubelen te creëren die generaties lang mee gaan en dat zie je terug in de kwaliteit.

11 Items Resulaten

per pagina
 1. Fjordfiesta Scandia Senior VIPP lounge stoel
  Vanaf € 2.319,00

  De Fjordfiesta Scandia Senior VIPP lounge stoel van ontwerper Hans Brattrud uit 1959 is een echte Noorse design klassieker. De zitting is beschikbaar in eiken fineer of walnoot fineer. De Senior VIPP wordt optioneel geleverd met een donker of licht bruin lederen hoofdkussen. Tegen een kleine meerprijs is de zitting ook in een gekleurde uitvoering leverbaar. De voet heeft een satijn afwerking en is tevens beschikbaar met een extra verhoging. Een heerlijke design lounge stoel om in uit te rusten. Er is ook een schapenvacht beschikbaar van Fjordfiesta voor extra comfort. Het bijzondere aan de VIPP uitvoering is dat het onderstel de zitting kan laten kantelen en vergrendelen in de voorste positie. Dit zorgt nog eens voor extra comfort boven de standaard Scandia Senior stoel.

 2. Fjordfiesta Scandia Nett Swivel lounge stoel
  Vanaf € 1.590,00
  De Fjordfiesta Scandia Nett is een heerlijke draaistoel van ontwerper Hans Brattrud uit 1959. De Scandia is een echte Noorse design klassieker. De zitting is beschikbaar in eiken fineer of walnoot fineer. Tegen een kleine meerprijs is de zitting ook in een gekleurde uitvoering leverbaar. De voet heeft een satijn afwerking en is tevens beschikbaar met een extra verhoging. Een heerlijke design lounge stoel om rondjes in te draaien. Er is ook een schapenvacht beschikbaar van Fjordfiesta voor extra comfort.
 3. Fjordfiesta Scandia Senior lounge stoel
  Vanaf € 1.999,00
  De Fjordfiesta Scandia Senior lounge stoel van ontwerper Hans Brattrud uit 1959 is een echte Noorse design klassieker. De zitting is beschikbaar in eiken fineer of walnoot fineer. De Senior wordt optioneel geleverd met een donker of licht bruin lederen hoofdkussen. Tegen een kleine meerprijs is de zitting ook in een gekleurde uitvoering leverbaar. De voet heeft een satijn afwerking en is tevens beschikbaar met een extra verhoging. Een heerlijke design lounge stoel om in uit te rusten. Er is ook een schapenvacht beschikbaar van Fjordfiesta voor extra comfort.
 4. Fjordfiesta Schapenvel

  Vanaf € 279,00
  Fjordfiesta Schapenvel
  Vanaf € 279,00
  Het Schapenvel van Fjordfiesta is speciaal gemaakt om het comfort op de Scandia stoelen te verhogen. Hiernaast geeft het schapenvel een warme uitstraling aan het interieur. Het schapenvel is in twee afmetingen verkrijgbaar. De kleine uitvoering (L: 900 - 1000 mm) is geschikt voor de Scandia Nett en de grote uitvoering (L: 1000 - 1100 mm) is geschikt voor de Scandia Senior lounge stoel. Het schapenvel is in vier verschillende kleuren beschikbaar.
 5. Fjordfiesta Scandia Junior eetkamerstoel
  Vanaf € 525,00
  De Scandia Junior eetkamerstoel van het merk Fjordfiesta is een Noorse design klassieker. De stoel is stapelbaar. De Scandia Junior is ontworpen door Hans Brattrud in 1957 en beschikbaar in walnoot of eiken fineer. Tegen een kleine meerprijs is de Scandia ook leverbaar in diverse kleuren. Een mooie eetkamerstoel met een satijn stalen frame en een houten zitting.
 6. Fjordfiesta Alto bureau

  Vanaf € 1.199,00
  Fjordfiesta Alto bureau
  Vanaf € 1.199,00
  Alto is een mooi bureau van Fjordfiesta met een massief eiken onderstel en een eiken fineer blad met opstaand randen waardoor niet gemakkelijk de potloden en pennen van uw bureau rollen. Het Alto bureau is een ontwerp van Andreas Engesvik uit 2013. Het Alto bureau is beschikbaar in eiken en daarnaast tegen een kleine meerprijs in diverse gebeitste kleuren. Met een breedte van 1160 cm en een diepte van 680 mm is het bureau niet te groot zodat het gemakkelijk op elke plek is te plaatsen.
 7. Fjordfiesta Scandia Nett lounge stoel
  Vanaf € 1.400,00
  De Fjordfiesta Scandia Nett is een heerlijke lounge stoel van ontwerper Hans Brattrud uit 1959. De Scandia Nett is een echte Noorse design klassieker. De zitting is beschikbaar in eiken fineer of walnoot fineer. Het onderstel bestaat uit een satijn staal buizen frame. Er is een schapenvacht of zitkussen beschikbaar van Fjordfiesta voor extra comfort.
 8. Fjordfiesta Scandia Senior Bolt lounge stoel
  Vanaf € 1.819,00

  De Fjordfiesta Scandia Senior Bolt is een heerlijke lounge stoel van ontwerper Hans Brattrud uit 1959. De Scandia Senior Bolt is een echte Noorse design klassieker en de grote broer van de Scandia Nett. De zitting is beschikbaar in eiken fineer of walnoot fineer. Het onderstel bestaat uit een satijn staal buizen frame. Er is een schapenvacht, zitkussen en hoofdsteun accessoire beschikbaar van Fjordfiesta voor extra comfort.

 9. Fjordfiesta Scandia Prince eetkamerstoel
  Vanaf € 639,00
  De Scandia Prince eetkamerstoel van het merk Fjordfiesta is een Noorse design klassieker. De stoel is stapelbaar. De Scandia Prince is ontworpen door Hans Brattrud in 1957 en beschikbaar in walnoot of eiken fineer. Tegen een kleine meerprijs is de Scandia ook leverbaar in diverse kleuren. Een mooie eetkamerstoel met een satijn stalen frame en een houten zitting. De Prince heeft een extra hoge rugleuning.
 10. Fjordfiesta Scandia Senior hoofdkussen
  Vanaf € 295,00
  Het Fjordfiesta Scandia Senior hoofdkussen is een comfortabele accessoire voor de Scandia Senior lounge stoel. Het lederen kussen is met lederen riempjes aan de spijlen van de stoel te monteren. Het kussen is verkrijgbaar in de tinten zwart, licht en donker bruin en sand.
 11. Fjordfiesta Bambi 57 stoel

  Vanaf € 1.130,00
  Fjordfiesta Bambi 57 stoel
  Vanaf € 1.130,00
  De Fjordfiesta Bambi 57 stoel is een prachtig ontwerp uit 1955 van Rastad & Relling. De stoel is gemaakt van massief hout met een lederen zitting. De gebogen houten lijnen passen perfect in een mid-century Scandinavisch design traditie. De Bambi 57 eetkamerstoel is verkrijgbaar in 3 houtsoorten met de keuze uit een gewatteerd lederen zitting of een luxe gespannen lederen zitting met geborduurde lijnen.

11 Items Resulaten

per pagina