MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Northern, voorheen bekend als Northern Lighting, dat bekend staat als 'the Mood Makers', is opgericht in 2005 en heeft zich sindsdien gericht, als een klein dynamisch Nordic bedrijf, op de specialisatie in het ontwerp en de fabricage van lampen. Northern.no creëert design verlichting voor verschillende stemmingen geïnspireerd door de unieke Scandinavische natuur, cultuur en samenleving en het zeer bijzondere natuurlijke licht. In 2018 heeft Northern besloten haar collectie uit te breiden met meubilair. Dit is wat ons betreft enorm goed gelukt! En er komt elk jaar meer bij doordat ze nog onbekende ontwerpers de kans geven zich te melden in een design wedstrijd. Sterk Online is officieel dealer voor Northern

7 Items Resulaten

per pagina
 1. SALE
  Northern Lighting Birdy tafellamp-White / Metallic Northern Lighting Birdy tafellamp-White / Metallic

  Northern Lighting Birdy tafellamp-White / Metallic

  Special Price € 179,40 Regular Price € 299,00
  Northern Lighting Birdy tafellamp-White / Metallic
  Special Price € 179,40 Regular Price € 299,00
  Birdy is een tafellamp uit een serie die is ontworpen in 1952, in een modernistische stijl. De lampen serie werd geproduceerd en verkocht door het Noorse energiebedrijf Sønnico (Oslo) voor vele jaren. In 1954 werd de tafellamp, toen nog bekend als 's-30016 bekroond met de zeer gewaardeerde Gouden medaille op de Triënnale van Milaan. In 2013 besloot Nordic-Lighting de herlancering van deze design klassieker.
 2. SALE
  Northern LIghting Dahl hanglamp-Matt Brass Northern LIghting Dahl hanglamp-Matt Brass

  Northern LIghting Dahl hanglamp-Matt Brass

  Special Price € 246,35 Regular Price € 379,00
  Northern LIghting Dahl hanglamp-Matt Brass
  Special Price € 246,35 Regular Price € 379,00
  De Northern Lighting Dahl hanglamp is in 2016 in productie genomen. Het bijzonder luxe ontwerp is van Birger Dahl uit 1956. De lamp bestaat uit een mond geblazen mat opaal glas kap met een frame van messing of gelakt staal. Birger Dahl ontwierp de lamp speciaal voor het Noorse parlement gebouw. Het Mid-Century ontwerp van deze lamp heeft een prachtige minimalistische en tijdloze uitstraling waardoor hij ook vandaag nog in een modern interieur past. De Northern Lighting Dahl hanglamp markeert en viert 100 jaar Dahl design. Bestel hem alvast vooruit. Hij komt beschikbaar deze winter.
 3. Northern Granny kandelaar

  Vanaf € 17,40 Regular Price € 29,00
  Northern Granny kandelaar
  Vanaf € 17,40 Regular Price € 29,00

  De Northern Granny kandelaar verlicht het interieur op de ouderwetse manier. In plaats van de aan / uit-schakelaar om te draaien, slaat u een lucifer aan en kijkt toe terwijl het gezellige kaarslicht zich over de kamer verspreidt. De Granny kandelaar is ontworpen met moderne innovaties die de aantrekkingskracht vergroten. De randen van de voet buigen omhoog om gesmolten was op te vangen. De houder is ontwerpen met een beweegbare messing knop die het makkelijker maakt om overgebleven kaarsvet te verwijderen en een nieuwe kaars erin te plaatsen.

  De Northern Granny is verkrijgbaar in wit of zwart en in 2 hoogte uitvoeringen. Een luxe ontwerp van Rudi Wulff.

 4. Northern Birdy tafellamp

  Vanaf € 179,40 Regular Price € 299,00
  Northern Birdy tafellamp
  Vanaf € 179,40 Regular Price € 299,00
  De Northern Birdy is een tafellamp uit een serie die is ontworpen in 1952, in een modernistische stijl. De lampen serie werd geproduceerd en verkocht door het Noorse energiebedrijf Sønnico (Oslo) voor vele jaren. In 1954 werd de tafellamp, toen nog bekend als 's-30016 bekroond met de zeer gewaardeerde Gouden medaille op de Triënnale van Milaan. In 2013 besloot Northern de herlancering van deze design klassieker. De volledig zwart uitvoering zal omstreeks oktober beschikbaar komen.
 5. Northern Dahl hanglamp

  Vanaf € 246,35 Regular Price € 379,00
  Northern Dahl hanglamp
  Vanaf € 246,35 Regular Price € 379,00
  De Northern Dahl hanglamp is in 2016 in productie genomen. Het bijzonder luxe ontwerp is van Birger Dahl uit 1956. De lamp bestaat uit een mond geblazen mat opaal glas kap met een frame van messing of gelakt staal. Birger Dahl ontwierp de lamp speciaal voor het Noorse parlement gebouw. Het Mid-Century ontwerp van deze lamp heeft een prachtige minimalistische en tijdloze uitstraling waardoor hij ook vandaag nog in een modern interieur past. De Northern Dahl hanglamp markeert en viert 100 jaar Dahl design.
 6. SALE
  Northern Circle hanglamp Northern Circle hanglamp

  Northern Circle hanglamp

  Special Price € 87,50 Regular Price € 125,00
  Northern Circle hanglamp
  Special Price € 87,50 Regular Price € 125,00
  De Northern Circle hanglamp is een uniek ontwerp van Hannakaisa Pekkala. De lamp bestaat uit een buizenframe van staal dat donker grijs is gespoten. De draad is 350cm lang. Hang er 1 of meerder naast elkaar voor een waar hangend kunstwerk. De ronde circle maakt deze lamp zeer herkenbaar. Circle is een prachtig minimalistisch ontwerp met een grafische en tijdloze impressie.
 7. SALE
  Northern Iris kaars / waxine houder Northern Iris kaars / waxine houder

  Northern Iris kaars / waxine houder

  Special Price € 20,30 Regular Price € 29,00
  Northern Iris kaars / waxine houder
  Special Price € 20,30 Regular Price € 29,00
  De Northern Iris kandelaar is een kaars standaard en waxine houder in één. Het leuke accessoire is gemaakt van mat zwart gietijzer. De ene zijde is geschikt om een standaard kaars te houden en de andere heeft een grotere opening voor een waxine lichtje. Het eigentijdse ontwerp refereert aan de eeuwenoude kaars houder met een klein handvat. Het veelzijdige ontwerp van Studio Dreimann past perfect op de tafel in een café of restaurant, maar natuurlijk ook thuis.

7 Items Resulaten

per pagina