MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Pholc is een Zweeds design merk met de focus op het ontwerp van design verlichting. De stijl is onmiskenbaar Scandinavisch. Pholc is Nordic arty waar een contrast tussen poëtisch Scandinavisch met punk gevonden kan worden. De inspiratie voor de Pholc lampen collecties komt van het leven met veel diversiteit, benieuwd zijn naar de wereld, warmte en gezelligheid met mooie contrasten. Je kunt bij de verlichting van Pholc een intiem gevoel van de Nordic cultuur krijgen dat open staat voor de ontmoeting van andere culturen. De lamp ontwerpen zijn hierdoor opvallend en uniek.

14 Items Resulaten

per pagina
 1. Pholc Blend vloerlamp

  Vanaf € 325,00
  Pholc Blend vloerlamp
  Vanaf € 325,00
  De Pholc Blend vloerlamp is een elegante lamp met een voet van zwart of wit gelakt metaal waar het lampje met sterke messing accenten langs schuift. De lamp is te richten op elke gewenste plek en met een snoer van wel 500 cm kan hij gemakkelijk bijvoorbeeld uw leesplek van licht voorzien. De Blend vloerlamp is een ontwerp van Sabina Grubbeson uit 2015. In de Blend serie is ook een hanglamp en een plafondlamp beschikbaar.
 2. Pholc Blend Wire hanglamp

  Vanaf € 229,00
  Pholc Blend Wire hanglamp
  Vanaf € 229,00
  De Pholc Blend Wire is een hanglamp met een lange draad en onderaan balast. Bevestig de draad aan het plafond en het lampje schuift langs deze draad op de gewenste plek om licht te geven. Het Blend Wire lampje is verkrijgbaar in wit met messing of in zwart met messing welke een prachtig contrast geeft. De Blend Wire lamp heeft een textiel snoer van wel 500cm met een dimmer. De Blend is een ontwerp van Sabina Grubbeson.
 3. Pholc Blend plafondlamp

  Vanaf € 409,00
  Pholc Blend plafondlamp
  Vanaf € 409,00
  De Pholc Blend plafond lamp bestaat uit een metalen rail waar 3 lampen met messing accenten op zijn bevestigd. De lampen zijn te richten op elke gewenste plek. De Blend plafondlamp is in wit of zwart uitvoering beschikbaar dat zorgt voor een mooi contrast met het messing. De Pholc Blend is een ontwerp van Sabina Grubbeson.
 4. Pholc Blend hanglamp

  Vanaf € 83,40 Regular Price € 139,00
  Pholc Blend hanglamp
  Vanaf € 83,40 Regular Price € 139,00
  De Pholc Blend hanglamp is een elegant en luxe hanglamp met een maximale diameter van 9cm. De basis is wit of zwart gelakt metaal met hieraan een messing accent. Dit geeft een mooi contrast. De Blend hanglamp heeft een textiel snoer van 500cm en is een ontwerp van Sabina Grubbeson.
 5. Pholc Bellman wandlamp
  € 585,00
  De Pholc Bellman wandlamp is een ontwerp van Sabina Grubbeson uit 2016. De lamp zwaait mooi boven je stoel of bank. De Bellman is een mooie eyecatcher voor aan de muur en perfect voor als je weinig ruimte hebt voor een vloerlamp. De Pholc Bellman is gemaakt van ijzer in een mat zwarte afwerking. De Bellman heeft een textiel snoer van 400cm.
 6. Pholc Hans hanglamp

  Vanaf € 209,00
  Pholc Hans hanglamp
  Vanaf € 209,00
  De Pholc Hans hanglamp is ontworpen door Monika Mulder geïnspireerd op Hans Wegner. Dit steekt ze niet onder stoelen of banken want ze noemt de lamp zelf naar hem. De unieke vorm van de hanglamp vormt een mooie eye-catcher boven bijvoorbeeld de eettafel. De Hans hanglamp is verkrijgbaar in de kleuren mat zwart en mat wit aluminium met een siliconen en textiel snoer van 300cm, de grote uitvoering heeft een snoer van 150cm. De Hans hanglamp is verkrijgbaar in 2 maten. De Hans lamp is ook verkrijgbaar als vloerlamp en bureaulamp model.
 7. Pholc Hans vloerlamp
  € 419,00
  De Pholc Hans vloerlamp is een ontwerp van Monika Mulder en geinspireerd op Hans Wegner. Dit steekt ze niet onder stoelen of banken want ze vernoemd de lamp naar hem. De staande lamp is gemaakt van mat zwart aluminium en heeft een textiel snoer van 300cm. De kap heeft een uniek ontwerp dat zeker zal opvallen in je interieur. Van de Hans lamp is ook een bureaulamp en een hanglamp verkrijgbaar.
 8. Pholc Mobil 100 hanglamp

  Vanaf € 490,00
  Pholc Mobil 100 hanglamp
  Vanaf € 490,00
  De Mobil 100 hanglamp van het Zweedse merk Pholc is een zeer luxe object. De lamp is verkrijgbaar in zwart of messing uitvoering met 5 opaal glazen bollen. De Mobil 100 is een ontwerp van Monika Mulder. De hanglamp bestaat uit 4 gelijke delen die met elkaar zijn verbonden. De Pholc Mobil wekt de interesse vanuit alle hoeken. De inspiratie van de ontwerpster komt uit het idee van een New York loft. De mooie lijnen van de balkons uit de stad en de straatverlichting op de Brooklyn brug zijn verwerkt in het ontwerp van de Mobil serie.
 9. Pholc Mobil 70 hanglamp

  Vanaf € 369,00
  Pholc Mobil 70 hanglamp
  Vanaf € 369,00
  De Mobil 70 hanglamp van het Zweedse merk Pholc is een zeer luxe object. De lamp is verkrijgbaar in zwart of messing uitvoering met 3 opaal glazen bollen. De Mobil 70 is een ontwerp van Monika Mulder. De hanglamp bestaat uit 2 gelijke delen die met elkaar zijn verbonden. De Pholc Mobil wekt de interesse vanuit alle hoeken. De inspiratie van de ontwerpster komt uit het idee van een New York loft. De mooie lijnen van de balkons uit de stad en de straatverlichting op de Brooklyn brug zijn verwerkt in het ontwerp van de Mobil serie. Er is ook een grotere uitvoering van deze lamp beschikbaar: de Mobil 100.
 10. Pholc Spinn hanglamp

  Vanaf € 419,00
  Pholc Spinn hanglamp
  Vanaf € 419,00
  De Pholc Spinn hanglamp is gemaakt van papier koord met wax behandeling. De lamp is een ontwerp van Sabine Grubbeson geïnspireerd op de zitting van de Y-Chair door Wegner. De Spinn hanglamp is verkrijgbaar in indigo of naturel.
 11. Pholc Spinn vloerlamp

  Vanaf € 419,00
  Pholc Spinn vloerlamp
  Vanaf € 419,00
  De Pholc Spinn vloerlamp is gemaakt van papier koord met wax behandeling. De lamp is een ontwerp van Sabine Grubbeson geïnspireerd op de zitting van de Y-Chair door Wegner. De Spinn vloerlamp is verkrijgbaar in indigo of naturel. Er is ook een hanglamp uitvoering van dit ontwerp verkrijgbaar.
 12. Pholc Mobil 46 wandlamp

  Vanaf € 149,00
  Pholc Mobil 46 wandlamp
  Vanaf € 149,00
  De Mobil 46 wandlamp van het Zweedse merk Pholc is een zeer luxe object. De lamp is verkrijgbaar in zwart of messing uitvoering met een opaal glazen bol. De Mobil wandlamp is een ontwerp van Monika Mulder. De inspiratie van de ontwerpster komt uit het idee van een New York loft. De mooie lijnen van de balkons uit de stad en de straatverlichting op de Brooklyn brug zijn verwerkt in het ontwerp van de Mobil serie. De wandlamp heeft een zwart textiel snoer van 200cm met een dimmer schakelaar. De wandlamp past perfect naast uw bed of bijvoorbeeld in de hal.
 13. Pholc Pearls 80 hanglamp

  Vanaf € 769,00
  Pholc Pearls 80 hanglamp
  Vanaf € 769,00
  De Pholc Pearls 80 hanglamp is geïnspireerd op luxe delicaat sieraad ontwerpen. De Pearls hanglamp geeft karakter en flair aan de ruimte waarin hij hangt. De lamp bestaat uit 3 opaal glazen bollen die als parels op een ketting zitting. De Pearls 80 is een ontwerp van Monika Mulder en verkrijgbaar in glanzend nickel of messing. Er is ook een kleinere uitvoering met 2 glazen bollen beschikbaar.
 14. Pholc Pearls 65 hanglamp

  Vanaf € 619,00
  Pholc Pearls 65 hanglamp
  Vanaf € 619,00
  De Pholc Pearls 65 hanglamp is geïnspireerd op luxe delicaat sieraad ontwerpen. De Pearls hanglamp geeft karakter en flair aan de ruimte waarin hij hangt. De lamp bestaat uit 2 opaal glazen bollen die als parels op een ketting zitting. De Pearls 65 is een ontwerp van Monika Mulder en verkrijgbaar in glanzend nickel of messing. Er is ook een grotere uitvoering met 3 glazen bollen beschikbaar.

14 Items Resulaten

per pagina